≫ 

Ludačko herojstvo Kolašinca: Išao goloruk na nož razbojnika, Ozil pretrnuo u kolima (VIDEO)

Neverovatnu hrabrost pokazao je bosanskohercegovački fudbaler

  • 23
Foto: twitter/indykaila

Fudbaler Arsenala i reprezentativac BiH Sead Kolašinac preplašio je dvojicu napadača koji su presreli kola u kojima je bio sa saigračem Mesutom Ozilom u nameri da ih orobe.

Na videu koji su zabeležile sigurnosne kamere, vidi se pokušaj jednog napadača sa kacigom da priđe kolima, te hrabra i brza reakcija Kolašinca, koji je kao oparen krenuo da juri jednog, pa drugog napadača oko kola.

Razbojnici, koji su se do dvojice fudbalera dovezli motorom, bili su maskirani kacigama, no nije to uplašilo Kolašinca, samo je izazvalo njegovu besnu reakciju, međutim svašta je moglo da bude pošto je jedan od napadača u ruci držao oštar predmet, pretpostavlja se da je u pitanju nož.

U jednom trenutku snimka, baš kada se fudbaler BiH zaleće na napadača, vidi se odsjaj predmeta koji ovaj ima u rukama, ali se uprkos tome dao u beg pred razjarenim Kolašincem.

U tom momentu se i snimak prekida, napadači su očito otišli praznih ruku, a Kolašinac i Ozil ostali su nepovređeni posle ove vrlo neprijatne situacije.

Ozil je, kako prenose engleski mediji, ostavio automobil nasred ulice i pešice pobegao u obližnji turski restoran gde ga je osoblje prepoznalo. Konobari i kuvari su potom pritrčali kako bi pomogli i Kolašincu, pa su se razbojnici brzo razbežali.

VIDEO: Napadnuti vaterpolisti Zvezde u Splitu, jedan od njih spas tražio u moru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA