Jovičićeva poruka posle saznanja o teškoj povredi: Izguraću ovo kao heroj, hvala svima na podršci

Težak udarac Jovičić je primio uzdignute glave

  • 1

Odmah na startu sezone Zvezda i pre svega Branko Jovičić suočili su se sa neprijatnim vestima: borbeni vezni fudbaler teže se povredio protiv Helsinkija, u pitanju je ruptura prednjih ukrštenih ligamenata kolena, koja zahteva operaciju i višemesečni oporavak.

Velika šteta za Jovičića, sjajno je ušao u novu sezonu, bio jedan od najboljih igrača crveno-belih, postigao i efektan gol protiv Javora na otvaranju superligaške sezone, međutim sada će, barem šest meseci, drugove iz tima gledati sa strane.

Poručuje, biće im najveća podrška, a veruje da će iz ove povrede izaći još jači.

- Prihvatiću ovo kao heroj! Hvala porodici, saigračima, stručnom štabu, upravi kluba, navijačima, prijateljima na svakoj reči podrške. Daću sve od sebe da se vratim jači i uspešniji. Nemam sumnju da će me Crvena zvezda i u ovom stanju učiniti srećnijim i ponosnijim, saigrači su rođeni da budu šampioni, to će i biti! Biću svim srcem uz vas, svaki minut, sekund, želim vam puno sreće i uspeha, ubeđen sam da ću ih deliti sa vama - poručio je Jovičić koga čeka dug oporavak nakon operacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚪🔴⚪

    26. jul 2019 | 00:28

    ... да као лав се бориш! 🦁💪🏼

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA