≫ 

Selfi sa Kristijanom, dečak skupo platio: Četrnaestogodišnji Ronaldov supernavijač završio u zatvoru

Kristijanu nije smetao dečak na terenu, ali jeste vlastima u Singapuru

  • 6
Kristijano Ronaldo Upad na teren Printscreen: Youtube/OnlyFootball

Jedan od mnogih superfanova Kristijana Ronalda Akmadi Jaržanov ušao je na teren kako bi na meču Juventusa i Totenhema, koji se igrao u Singapuru, napravio selfi sa svojim omiljenim fudbalerom. Ipak, kršenje strogih zakona te zemlje dečaka je koštalo zatvora. 

Slavnom fudbaleru, člini se, ni malo ni je smetao "nezvani gost" sa kojim je napravio nekoliko fotografija, pozdravio se, popričao, i pustio ga da sedne sa njim i ostalim fudbalerima, ali jeste policiji i redarima na prijateljskom meču.

Kako prenose mediji u Britaniji, dečak iz Kazahstana moraće da plati visoku kaznu zbog upada na stadion tri minuta pre kraja susreta.

- Video sam dečaka kako trči po terenu. Shvatio sam da želli fotografiju sa Ronaldom. Uplašio sam s da će ga obezbeđenje odvesti pa sam mu mahnuo i odveo do Kristijana. Kada sam ga video, niam to shvatio kao uznemiravanje - rekao je trener Juventusa Maurisio Sari.

Sa druge strane, dečak je dao izjavu u kojoj ističe da je Portugalac njegov heroj.

- Rekao sam Kristijanu da sam njegov navijač i da dolazim iz Kazahstana. On mi je rekao da je posetio moju zemlju. Poželeo mi je sreću i ponudio me vodom - iskreno je odgovorio Jaržanov.

Ipak, posle meča Akmadi je sa svojim ocem završio u policiji, jer su zakoni u SIngapuru za ovakav prekršaj izuzetno strogi.  Konzul iz Kazahstana je ekspresno reagovao i otišao u policijsku stanicu. Samo zahvaljujući njemu i pravovremenoj reakciji mladi navijač je prošao bez većih i mnogo težih posledica.

Madridski rivali Real i Atletiko sastaće se večeras (01.30) u Nju Džersiju, a nama će biti posebno zanimljivo da vidimo Luku Jovića na jednoj i Ivana Šaponjića na drugoj strani. Kvota na Real je 2,10, na Atletiko 3,25, a GG3+ nosi kvotu 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Atletiko.

Kristijano Ronaldo Upad na teren Printscreen: Youtube/OnlyFootball

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA