Totenhem napokon uspeo da se reši igrača koji nije dobio šansu ni kad nije imao ko da igra!

Vinsent Jansen otišao u Meksiko

  • 0

Nakon tri tumorne sezone u Totenhemu, Vinsent Jansen je napokon napustio Vajt Hart Lejn i obezbeio je sebi transfer u meksički Montrej.

Kada je 2016. doveden iz AZ Alkmara mnogi su pomisili da je Holandija dobila novog vrsnog napadača.

U prvoj sezoni je dosta i igrao s obzirom kakav mu je bio učinak. Na 39 utakmica u svim takmičenjima postigao je samo 6 golova, po dva u Premijer ligi, FA kupu i Liga kupu. Od tada svega 6 utakmica, jedan gol i pozajmica u Fenerbahče koja nije donela željeni povratak u golgetersku formu kakva ga je krasila u AZ-u.

U holandskom klubu je bio maestralan, na 49 utkamica postigao je fantastična 32 gola, međutim nakon napuštanja domovine nikada nije uspeo ni približno dobro da igra.

Kada je prošle sezone Totenhem ostao bez i jednog napadača, Mauricio Poketino ga čak ni tad nije koristio.

Dugo nisu Pevci uspevali da pronađu kupca za Holanđanina ali onda se javio Montrej iz Meksika i londonski klub je pristao na sve samo da ga se reši.

Iako je doveden za 22,1 milion evra, sada su ga pustili za 7 miliona. Reklo bi se malo, ali koliko nije igrao i to je dobro. Za jednogodišnju pozajmicu Feneru, turski klub je platio 2,5 miliona evra. Na kraju se dobije da je Totenhem ostao u minusu čistih 12 miliona evra, plus plata igrača koji gotovo da nije ni igrao više od godinu dana dok je bio na Vajt Hart Lejnu.

Sada upravi Pevaca, posle odlaska Ljorentea i Jansena, ostaje da pronađu novu, adekvatnu, alternativu Heriju Kejnu u napadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA