≫ 

Teška povreda Jovića, Atletiko dao 7 golova Realu: Neviđeno poniženje za kraljevski klub!

Raspucale su se Jorgandžije, Jović nastradao

  • 58
Luka Jović Foto: Twitter.com

Fudbaleri Atletika pobedili su Real sa 7:3, a akter meča bio je i Luka Jović.

U madridskom derbiju odigranom u Americi, Luka Jović je bio starter, ali je već u 30. minutu zamenjen Benzemom, pri 4:0 za Jorgandžije, zbog povrede levog članka.

Ređali su se golovi kao na traci, Košta (2), Feliks i Korea su ponizili gradskog rivala, a pred poluvreme je Košta overio het trik za petardu.

Štaviše, španski Brazilac je dao i četvrti gol u 51. minutu na pas Žoaa Feliksa, da bi poraz ublažio Naćo malo kasnije.

Bilo je i tenzije između Karvahala i Košte, obojica su isključeni, a nastavak se pretvorio u reviju izmna. Vitolo je u 70. minutu dao gol za 7:1, da bi Benzema i Sančez postavili konačan rezultat.

Luka Jović Foto: Twitter.com

Ipak, ono što će brinuti Real je povreda novog pojačanja, Jović se sudario sa Oblakom u jurišu na gol, a nezgodan pad ga je skupo koštao. Uz lekarski tim je tek Jović uspeo da ustane i napusti teren, a onda je nastavljena intervencija kako bi mu se ukazala pomoć.

Za sada je sigurno da neće putovati u Minhen na Audi Kup sledeće nedelje, a konkretnu težinu povrede i koliko će odsustvovati saznaćemo uskoro.

Koliko je Jović malerozan, svedoči i iskustvo sa prethodne utakmice, kada je zamenjen već u 16. minutu zbog crvenog kartona Naća. Prinudno je došlo do odluke da se Zidan odrekne napadača protiv Arsenala, a tada je bilo 3:2 za kraljevski klub.

VIDEO - Opsada gola Arsenala, Real šutirao i ništa se nije desilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđe

    27. jul 2019 | 10:53

    E tako je otišao i Perica Ognjenović.

  • Malisa

    27. jul 2019 | 10:15

    O cemu vi pisete. Kakava bre zloba, sta pisete e Srbi, Srbi. Sta tu nije jasno. Gledajuci utakmicu, gospodin Jovic u 28 minuta jednom pipnuo loptu na dodavanje Vinicijusa, i pogibeljno ubio Oblaka i povredio se. Ako Vam nesto nije jasno pogledajte snimak. Sta bre stal o pisete e Srbi, Srbi, sta treba da ga dizem na pijedestal, decko propast, ne moze da se pohvata, a ja treba da ga uzdizem samo sto je Srbin. Ajde brw uzmite se i Vi u pamet, mani te se patriotizma, on igra za novac, a vi od toga nemate nista, bas nista. Vasa deca kupuju dresove, od vasih para, dal nece Jovic da Vam kaze hvala. Samo iskreno, i to je to, i slobodno lupajte minuse, ovo je gola istina.

  • kiza

    27. jul 2019 | 10:53

    Teska prevara od igraca.Sad ce da ga vrate u Ajntraht b

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA