Napoli i Arsenal u pol poziciji za najtraženijeg napadača Evrope: Sledi "rat" dve ekipe

Predsednik Lila se dogovorio sa Napolijem a onda je uleteo Arsenal sa ponudom koja se ne odbija

  • 0
Nikolas Pepe, Lil printscreen: YouTube/KaiiZoFilms

Više evropskih velikana je pokušalo, Napoli je uspeo da dogovori sa Lilom za Nikolasa Pepea. ali Arsenal je udario jako i možda čak i poveo u trci za jednog od najtraženijih napadača ovog leta.

Predsednik Lila je pre neki dan potvrdio da se klub dogovorio sa Napolijem oko uslova transfera.

Prošle godine smo obećali Pepeu da ćemo ga prodati ovog leta ako tada ostane. Dobili smo sada ponude koje su nas zadovoljile naše finansijske apetite. Napolijev predsednik De Laurentis je prihavtio da plati našu traženu cenu od 80.000.000 evra za Pepea. Sada je sve na igraču - rekao je  Žerar Lopez, predsednik Lila.

Lil je odranije zainteresovan za krilnog igrača Napolija Adama Una koji nije u planovima Karla Anćelotija.

To De Laurentis želi da iskoristi i da sa njim smanji cenu. Spominje se da je Napoli ponudio 60 miliona evra i pomenutog igrača i da je to Lopez prihvatio.

Agent mladog fudbalera je trenutno u italijanskom odmaralištu Dimaro gde se igrači Napolija pripremaju za novu sezonu, međutim dogovor nije postignut.

Napoli je ponudio igraču platu od 3,5 miliona evra fiksno plus 500.000 kroz bonuse, dok Pepeov zastupnik traži fiksnih 5 miliona. Sa druge strane on za sebe traži proviziju u iznosu od 5 miliona evra.

Međutim Arsenal je nakon još jednog negativnog odgovora od Kristal Palasa za Vilfreda Zahu krenuo "svim silama" na Pepea.

Prethodna ponuda glasila je 80 miliona evra u 3 do 4 rate, a sada su toj sumu dodali i bonuse u visini od 10-15 miliona evra. Pored toga Tobdžije su poslale i bankarske garancije da će transfer biti isplaćen u dogovorenom roku.

Što se samog igrača tiče, londonski klub je pristao na uslove agente i igrača od 5 miliona evra, međutim ne fiksno, već 4,5 plus 500.000 kroz bonuse.

Razlog zbog kojeg Pepe već nije obukao dres Napolija je taj što je čekao i nadao se nekom boljem klubu, konkretno ostanku u Francuskoj i pozivu PSŽ-a. Međutim kako se klub sa Parka prinčeva povukao iz pregovora, poziv iz Premijer lige bi trebalo da Pepeu bude primamljiviji od odlaska u Napoli.

Bio je Napoli nekoliko dana u pol poziciji, međutim sada su prstignuti a cilj je jako blizu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA