Vermalen ide u japansku "malu Barsu" kod Vilje, Inijeste i Sampera (FOTO)

Vermalen na dalekom istoku

  • 0

Bivši fudbaler Arsenala i Barselone Tomas Vermalen (33) potpisao je ugovor sa "malom Barselonom", ekipom Visel Kobea iz Japana.

Ovaj klub je zbog saradnje sa katalonskim gigantom prošle godine udomio i Andresa Inijestu, a Vermalen će od nekadašnjih igrača Barselone u Kobeu imati Davida Vilju i Serđija Sampera.

Vermalen je kao mlad igrač došao u Arsenal i tamo počeo da gradi karijeru koju se često skretale povrede. Pre pet godina, 2014. je došao u Barsu sa kojom je osvojio četiri titule prvaka države, iako je odigrao samo 53 utakmice.

U svojoj kolekciji sa istim klubom ima i Ligu šampiona iz 2015. godine, pre nego je Real iz Madrida počeo sa svojom trogodišnjom dominacijom u Evropi.

Od nekadašnjih igrača Arsenala, u Viselu je Lukas Podolski, pa je Kobe pravi evropski klub sa dalekog istoka. Ovaj klub je upravo sa Barselonom odigrao predsezonski meč u subotu i Barsa je slavila 2:0 pogocima Karlesa Perez Sajola.

VIDEO - Vanja (11) je prvi gol postigla sa tri godine, a sad obećava da će da zameni Mesija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA