≫ 

Interov standardni štoper otišao u Kinu bez obeštećenja!

Drugi klub, druga zemlja, ali isti vlasnik

  • 1
Milan Škriner i Žoao Miranda, Inter Foto: Guliver/Getty Images/Emilio Andreoli

Iako je Žoao Miranda imao važeći ugovor sa Interom, Neroazuri su pristali da iskusnom Brazilcu daju čiste papire kako bi prešao u Đangsu.

Spominjalo se da će Inter na ime obeštećenja zaraditi pet miliona evra ali je klub ipak rešio da iskusnom defanzivcu izađe u susret i da mu da čiste papire.

U Inter je prešao 2015. godine iz Atletiko Madrida, kao sobodan igrač, u kojem je stekao status legende i to posle svega četiri sezone.

Nije uspeo da ponovi odlične partije iz dresa Jorgandžija u Italiji, ali je bio standardan i zabeležio je 121 nastup uz jedan gol.

Na svom zvaničnom Tviter profilu Miranda se oprostio od kluba.

- Danas završavam svoje putovanje u ovom velikom i slavnom klubu. Tim koji me je dočekao sa velikom ljubavlju. Veoma sam zahvalan za sve što sam ovde doživio u ove četiri divne godine. Želim da se zahvalim svima koji su učestvovali i pratili.

Zanimljivo je da Inter i Đangsu imaju iste vlasnike, i to je jedan od razloga zbog kojeg je Miranda bez obeštećenja otišao u Kinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA