Da li to Juventus čisti teren za Iguaina ili za dovođenje Nejmara: Ken u Premijer ligi

Mladi napadač je blizu odlaska u Liverpul u redove "Karamela"

  • 2

Juventus bi mogao vrlo brzo da reši velikog broja napadača ali i da dobro zaradi na njima. Paulo Dibala je na meti nekoliko klubova a sada nam stižu informacije da je otkrovenje prošle sezone Moiz Ken jako blizu transfera u Everton. Da li se to kasa puni za dovođenje Nejmara?

Generalni direktor Bjankonera, Fabio Paratići, nalazi se u Londonu gde finalizira transfer mladog napadača za 40 miliona evra. Kako Tutosport javlja ostalo je samo da se dogovori povratna klauzula.

Nešto na čemu Juventus poslednjih godina insistira pokušaće da ubaci i u ovaj transfer.

Mojze Ken Foto: Guliver/Tullio M. Puglia/Getty Images

Everton je prvobitnih 35 miliona povećao na 40 kako bi pokušao da izbegne tu klauzulu, tako da ćemo videti šta će dolazak generalnog direktora Bjankonera u Englesku značiti za konačan izgled transfera.

U konkurencji za supertalentovanog napadača bio je i Vulverhempton ali će oni morati da se zadovolje napadačem iz Milana, Patrikom Kutroneom.

Menadžer mladog Italijana, Mino Rajola, insistirao je da transfer bude isplaćen odjednom u celosti, zbog čega su iz konkurencije otpali klubovi poput Intera, Dortmunda, Ajaksa...

Sa druge strane Paulo Dibala se spominje kao želja upravo PSŽ sa kojim bi mogla da bude izvršena razmena za Nejmara. U slučaju da do toga ne dođe, brojni klubovi su u redu za sjajnog Argentinca čiji transfer ne bi trebalo da bude manji od 80 miliona evra.

Paulo Dibala, FK Juventus Foto: AP/Tanjug

Prodajom Kena i Dibale Bjankoneri će inkasirati oko 120 miliona evra i time bi bili još bliži realizaciji transfera Nejmara.

Tu je i Gonzalo Iguan koji će ipak možda dobiti šansu u Sarijevom Juventusu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    28. jul 2019 | 09:52

    Zar neymar nije vracen u Barcu nije lose Bufon Neymar Dybala Ronaldo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA