≫ 

Mlada reprezentacija Srbije u ponedeljak dobija novog selektora: Kandidat je samo jedan!

Nenad Milovanović čeka promociju

  • 8
Nenad Neško Milovanović Foto: MN Press

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije će u ponedeljak sasvim sigurno dobiti novog selektora posle sednice IO Fudbalskog saveza Srbije!

Kandidat je samo jedan - Nenad Milovanović - i očekuje se da on bude promovisan u naslednika Gorana Đorovića.

Milovanović je od odlaska Đorovića figurirao kao najozbiljniji naslednik, a dokaz da se ''nešto sprema'' jeste i negov neočekivan odlazak sa klupe Mladosti iz Lučana.

Osim selektora reprezentacije, IO FSS bi trebalo da izabere i direktora nacionalnog tima.

Darko Kovačević je otišao zajedno sa Mladenom Krstajićem, a najozbiljniji kandidat da ga zamene jeste aktuelni tehnički direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

>>> S velikim je ambicijama Vojvodina ušla u novo prvenstvo, zabeležila pobedu u prvom kolu i biće zanimljivo videti kako će se snaći na večerašnjem gostovanju Napretku (20.00). Kvota i na keca i na dvojku u Kruševcu je 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napredak - Vojvodina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    28. jul 2019 | 10:01

    Propast se nastavlja .Sjaše Kurta a, uzjaše Murta i tako sve u nedogled....

  • ja sam ja

    28. jul 2019 | 09:55

    nastavlja se agonija fudbalske reprezentacije! jednostavno kakav predsesnik takvi i treneri!!!liga nam je u rangu malte a reprezentacija u rangu luksemburga

  • GROBAR PODGORICA

    28. jul 2019 | 09:03

    MENJATE TRENERE MLADE REPREZENTACIJE SVAKI ČAS, MOJE JE MIŠLJENJE DA SE POSTAVLJU LJUDI PO PRINCIPU TI MENI A JA TEBI PA DOLAZI DO OVAKVIH STVARI. IZABERITE PRAVOG STRUČNJAKA I NEKA RADI SVOJ POSAO JER MI IMAMO DOSTA DOBRIH TRENERA. POZDRAV

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA