Odbio je Partizan zbog Zvezde, pa otkrio istinu o transparentu ''Alkoholičaru, kad ćeš da se lečiš''

Jevtić priznao da je imao velikih problema zbog neistina

  • 4

Darko Jevtić, švajcarski fudbaler sa našim pasošem, medijima u Srbiji je bio zanimljiv na proleće 2016. godine kada su ga Poljaci povezivali sa Partizanom!

Iako zvanične ponude tada nije bilo, Jevtić je crno-bele i pre nje odbio izjavom da je navijač Crvene zvezde.

Trenutno brani boje poljskog Leha, gde je već od 2015. godine, a nedavno je dao jedan zanimljiv intervju poljskim medijima u kom je objasnio pozadinu onog transparenta - Alkoholičaru, kad ćeš da se lečiš?

- Najpre sam se smejao kada sam video taj transparent, jer sam znao da to nije istina. Nikada nisam bio u centru za lečenje bolesti zavisnosti, ali je neko na internetu napisao da me je video tamo. Nikome nije prijatno da ga nazivaju alkoholičarom, posebno kada to niste. Nije mi bilo lako. Te glasine počele su da se pojavljuju, potom je došao period kada nisam igrao. Na kraju se desio taj transparent - rekao je Jevtić i dodao:

- Teško je bilo pobeći od tih glasina. Slike transparenta počele su da se šire na internetu. Čitao sam takve stvari godinu dana, ali sam sve to prebrodio. Da nisam - ne bih bio u Lehu. Moram da se nosim i sa različitim porukama na društvenim mrežama. Pokušavao sam da se ne obazirem na to. Poruke navijača su uvek u glavi, ali ljudi iz kluba su znali da to nije istina.

Inače, Jevtić je u januaru ove godine dao intervju Telegrafu u kom je govorio o Zvezdi i Partizanu.

- Jeste, navijam za Zvezdu od malena, to je klub pored Bazela za koji ja od malih nogu navijam, tako je uvek bilo. Ispratio sam sve utakmice Zvezde u Ligi šampiona i bodrio ekipu. Bio je pre godinu dana i neki razgovor i čuo sam se sa nekim menadžerom, postojala je opcija, međutim to nije uspelo. Ali naravno da bih voleo da zaigram na Marakani.

Otkrio je i kako je propala priča sa Partizanom.

- Tačno je da sam imao menadžera koji me je zvao i pitao da li bih želeo da pređem u Partizan, rekao sam da trenutno ne dolazi u obzir, Partizan me ne zanima toliko kao Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    28. jul 2019 | 13:36

    Eto zbog Zvezde ne htjede u Partizan. Zasto onda, "igracino", ne ode u Zvezdu?

  • GORAN

    28. jul 2019 | 13:16

    E VELIKA STETA. JAK IGRAC !

  • kiklopovo oko

    28. jul 2019 | 18:56

    Dajte vec jednom obidjite Partizan i ne pravite karijere preko tog slavnog imena! Ne moze bas svaka susa-busa da glumi zvezdasa po uhodanoj mantri "odbio sam Partizan"! Hvala bogu da si njihov, blagoss tebi! Budi srecan,a samo obidji,daleko takvima kuca Partizana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA