Ošišaću se da me ne biste poredili sa Pirlom! Mladi vezista Breše kaže da nema sličnog "Arhitekti"

Zanimljiva odluka mladog igrača

  • 0
1149497655 Foto: Guliver/Photo by Claudio Villa/Getty Images

Mladi fudbaler Breše Sandro Tonali skratio je kosu jer smatra da je to jedina zajednička veza koju ima sa legendarnim Andreom Pirlom

Mediji na Apeninima su 19-godišnjeg zadnjeg veznog već počeli da porede sa čovekom čije su lopte "imale oči", a Tonaliju ta poređenja ne prijaju i misli da je jedina sličnost u frizuri.

- Igram u središtu veznog reda i to je sve što imam zajedničko s Pirlom. Sa njim nikog ne možete porediti s njim, jer je jedinstven kao i Stiven Džerard i Luka Modrić. Mislim da me više ljudi poredi s njim zbog frizure, pa ću se ošišati da se to više ne bi dešavalo - rekao je Tonali i poručio da sebe podseća više na Đenara Gatuza.

- Igrao sam napadača i imao osam godina kad sam došao na probu u akademiju Milana. Tamo su mislili da ne zaslužujem šansu. Ne mogu da kažem da mi je žao jer sam otišao u Pjaćencu i tamo igrao do 12. godine, a onda sam prešao u Brešu i evo me u Seriji A - kaže Tonali.

Da podsetimo, njega je selektor Italije Roberto Manćini pozvao da zaigra za seniorsku selekciju još dok je Breša bila u drugoj ligi, a nedavno su se pojavile i informacije da ga Pari Sen Žermen želi za 30 miliona evra.

VIDEO - Indirekt za Zvezdu, velika šansa otišla u nepovrat

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA