≫ 

Junajted prodaje Pogbu da bi kupio Milinković-Savića, odlazak Francuza u Real je "neizbežan"

Čudan miks igrača pravi Real Madrid, ako se ispostavi tačnim ono što piše AS

  • 13

Ovaj španski medij javlja da je dolazak problematičnog veziste Mančester junajteda, Pola Pogbe u Kraljevski klub "neizbežna stvar".

Pogbine apetite u Junajtedu nikad nisu uspeli da zadovolje, mada se isprva mislilo da je Francuz samo bio u sukobu sa nekadašnjim menadžerom kluba Žozeom Murinjom. Sada je spreman da po drugi put napusti Old Traford i ode u Španiju.

Pol je navodno sada nesrećan jer nije najplaćeniji u redovima Crvenih đavola koji su tu "čast" dali Aleksisu Sančezu kada je došao iz Arsenala pre godinu i po dana.

Plan Junajteda je da ga proda i da od novca koji dobije finansira fudbalski transfer Sergeja Milinković-Savića iz Lacija. Pogba je tri godine proveo u Junajtedu i ne želi da se njegov prelazak u drugi klub otegne kao što je to bio slučaj kad je prelazio iz Juventusa u Junajted 2016. godine.

U Mančesteru se nadaju otkupnoj klauzuli od čak 200 miliona evra, koju bi Real mogao da plati zbog katastrofalnog pripremnog perioda i nekolicine povreda do sada i pre nego je sezona počela.

VIDEO - Opsada gola Arsenala, Real šutirao i ništa se nije desilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miro

    28. jul 2019 | 21:33

    SMS idi svoj put i neka ti bude srecno brate Srbine.🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏👍👍👍👍👍👍👍👍👍

  • AHAB

    28. jul 2019 | 19:08

    IDI BRATE, AKO MOŽEŠ,OBEZBEDI UNUKE,A OVE HEJTERE ŠTO PAMETUJU,PUSTI....TO JE ČISTA ZAVIST I KOMPLEKSI...ONI SU,KAO VIDELI KAKO TI IGRAŠ U REPREZENTACIJI,A INAČE SE RAZUMEJU U FUDBAL

  • Jakovljevic

    28. jul 2019 | 18:03

    Videli smo sergeja u reprezentaciji koliko vredi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA