≫ 

Liverpul išamaran, Napoli deklasirao prvaka Evrope: Redsi i dalje bez pobede u predsezoni (VIDEO)

Italijani iskoristili zamor Redsa i odsustvo glavnih igrača

  • 0
Britain Soccer Friendly Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Livrpula prijateljske utakmice očito ne shvataju previše ozbiljno, da se to zaključiti posle četiri meča u kojima nisu odneli nijednu pobedu, a Napoli je poslednja u nizu ekipa koji je "uzeo meru" aktuelnom prvaku Evrope. 

Napolitanci su dosad najubedljivije potukli Klopov tim u predsezoni, bilo je 3:0 za ekipu Karla Anćelotija u duelu koji je odigran u škotskom Edinburgu.

Bila je ovo prva utakmica "Redsa" po povratku sa američke turneje gde su u tri duela upisali dva remija (Sevilja i Sporting, oba 2:2) i poraz (Borusija Dortmund, 3:2), a nije pomogla ni činjenica što je Klop kolegi Karletu izveo prilično jak sastav.

Napolitanci su bili bolje naoštreni za meč, a prevagu su doneli strelci Insinje (17), Milik (29) i Junes (52), za lepu pobedu protiv vladara Evrope.

Posebno efektan bio je pogodak Insinjea, nezadrživ je bio omaleni ofanzivac Napolitanaca u kontri i ubitačan u zavšrnici solo akcije, hirurški preciznim hicem u dalji ugao Mijolea.

Za Napoli je u prvoj postavi zaigrao i srpski fudbaler Nikola Maksimović, odradio je odličan posao, kao uostalom i kompletna defanziva viceprvaka Italije, koja je stopirala ofanzivu Liverpula.

Napoli je igrao u sastavu: Meret, Di Lorenco, Maksimović, Manolas, Mario Rui, Callehon, Zjelinski, Verdi, Mertens, Insinje, Milik.

Klop za ovu priliku nije imao na raspolaganju prvog golmana Alisona, Firmina, Manea i Salaha, a Napoliju je suprotstavio postavu: Minjole, Aleksander-Arnold, Matip, Van Dajk, Robertson, Henderson, Fabinjo, Milner, Vajnaldum, Okslejd-Čambrlen, Origi.

Britain Soccer Friendly Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA