≫ 

Partizanov napad na Argentinca: Kavaljaro bliži Humskoj od Japanca Asana

Argentinac nije potpisao ugovor sa Union Santa Feom, jer je dobio pojačanu ponudu crno-belih i velika je verovatnoća da transfer ubrzo realizuje

  • 22

Pre dva dana u srpskim medijima je prostrujala vest da je Partizanova želja da angažuje Huana Ignjacija Kavaljara ugašena u trenutku, jer je Argentinac potpisao ugovor sa tamošnjim klubom Union Santa Feom. To ne samo da ne odgovara istini, već je u ovom trenutku vezista bliži crno-belom dresu od Japanca Takume Asana, sa kojim osvajač Kupa Srbije takođe svakodnevno pregovara, saznaje Telegraf!

Sve je zapravo počelo od informacije koja se pojavila u jednom argentinskom mediju, kao i na jednom od tviter naloga tamošnjih insajdera, pod vinjetom da je posao Uniona i Kavaljara zaključen i da se fudbaler vratio u klub čije je boje i ranije branio. Čak je i na poznatom, specijalizovanom portalu za fudbal "transfermarket" uz ime igrača stajalo da je novi član pomenutog kluba.

Tako je pisalo u jutarnjim časovima, ali nekoliko sati kasnije postalo je jasno da od toga nema ništa i da Kavaljaro nije potpisao ugovor, niti se obavezao, jer, kako je navedeno "postoji ponuda iz inostranstva" koja je zakočila posao. Istina je, postoje dve ponude, jedana od njih je Partizanova, dodatno pojačana posle transfera Rikarda Gomeša u Al Šaržu, a druga, pak, iz Japana, mada se ne precizira o kom se klubu radi i kojoj je sumi reč.

Da bismo vam dodatno približili problematiku i borbu crno-belih za Kavaljara, moramo da istaknemo da klub iz Humske traži svaki način da obezbedi potpis igrača. Uključeni su agenti iz okruženja, koji su i preporučili fudbalera, zatim iz Evrope, koji posluju sa zvaničnim zastupnikom Argentinca iz pomenute zemlje.

Upravo je pomenuti menadžer i najveći kamen spoticanja, jer u Argentini važi za izuzetno moćnog i praktično drži sudbinu igrača u svojim rukama, sa apsolutnim odsustvom manira u poslovanju i komunikaciji. Sa tim se u Humskoj bore već duže vreme i odolevaju, ali su našli način da dođu do samog igrača, koji je veoma zainteresovan da zaigra u Evropi i otuda i nije stavio paraf na ugovor sa Unionom.

Naravno, svesni su u Partizanu da je u slučaju Kavaljara sve moguće, zato sve vreme paralelno pregovaraju i sa Takumom Asanom, a spremna je i treća opcija, ukoliko pomenute dve iskliznu iz ruku.

Ali o tom - potom...

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Y

    28. jul 2019 | 21:41

    Koliko navijacke grupe i ostale novine pisu Japanac je jako blizu ... bilo bi dobro da dodju obojica

  • PERUN

    29. jul 2019 | 00:16

    Mislim da bi mnogo bolje bilo da dodje Kavaljaro prosto sa njim bi igrali onaj stari tango smrti, lepršavu i kreativnu igru, Kavaljaro je sjajan dribler i veoma dobro razigrava saigrače, kretnje su mu ista kao kod Leonarda a ima i njuh za gol kao on prosto kad probije po krilu i sutne u drugi ugao to uglavnom završava u golu, zato mislim da je bolje da dodje Kavaljaro jer bi onda igrali kreativno i lepršavo, a sa Asanom bi sami na brzinu išli a i nebi mogli da ga otkupimo sigurno spominje se cifra od 2mil€ tkd nek dodje jos Kavaljaro i neki dobar zadnji vezni moj predlog Ibrahima Cisse iz Fulama uopste ne dobija sansu, ili Silas iz Zorye Luhansk. Ne prodati više nikog jefino ako udjemo u Evropu da probamo nekog boljeg domaćeg špica umesto Ožega al dbr videćemo kako će se pokazati.

  • Dabovski

    28. jul 2019 | 23:55

    Prodati: Zakarica,Ozegovica,Šcekica,Pavlovića(štoper),Nikolića, Miletica(levog),Kljajica i za njih dobiti 7-8 miliona. Kupiti: Nikola Maraš štoper(800000),Leonardo Natel špic,krilo(800000),Njegoš Petrovic vezni(500000) Pantica(pozajmica),Juan Cavallero free!!! Na polu sezoni prodati Miletica(ćelavog),Sumu(dobiti koliko može),osloboditi se Tošića(zbog plate),Ivanovića Uroševica, i na njima zaraditi 2-3 miliona!!! Dovesti nekog krštenog desnog beka, 2 domaća igrača sredine terena(možda jedan da bude Paločević A.) i domaćeg centarfora!!! Tek tada bi na nešto ličili i onda bi mogli nešto da uradimo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA