≫ 

Jovičić imao "završen" transfer, trebalo je samo da spakuje kofere: Zvezda čekala 1.5 miliona evra!

Veliki peh doživeo je vezista crveno-belih, kome je povreda upropastila odlazak u Francusku

  • 7
BRANKO JOVICIC Foto: MN Press

Crvena zvezda je posle prodaje Ebisilija u Japan, bila nadomak transfera Branka Jovičića u redove francuskog Nima, koji je "zagrizao" za Zvezdinog "pit bula". Da nije došlo do povrede, Jovičić je već posle utakmice protiv Helsinkija trebalo da spakuje kofere i otisne se put Francuske.

Nim je za Jovičića poslao ponudu još tokom priprema, ali crveno-beli nisu želeli da se odreknu sjajnog zadnjeg veznog pre nego što se Kanjas ne uklopi u sistem (pošto nije došao poptuno spreman, niti je prošao pripreme).

Milion evra je bila prva ponuda Francuza, ali ona nije zadovoljila rukovodstvo crveno-belih, pa se ušlo u nove pregovore, nakon čega je dogovorena cifra od 1.5 miliona evra za obeštećenje.

Podsetimo, Zvezda je Jovičića pre dve godine dovela iz Amkara iz Perma za 500.000 evra, pa bi crveno-beli posle dve godine odličnih igara veziste za klub sa Marakane, inkasirali profit od milion evra, što je bio odličan posao.

Međutim, na meču protiv Helinkija Jovičiću su stradali prednji ukršteni ligamenti kolena, moraće na operaciju, a zatim i na višemesečni oporavak, jer je u pitanju povreda koja spada u red najtežih u sportu.

Povreda je sprečila i njegov transfer u Francusku, tako da crveno-beli ostaju i bez igrača i bez očekivanog novca.

VIDEO: Najveća sezonska karta u istoriji fudbala: Delije napravile neviđenu koreografiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žarkov Dragan

    29. jul 2019 | 13:18

    Koja glupost ako si već planirao da ga prodaš zašto je bilo potrebno da čovek igra do zadnjeg minuta utakmice!Dali mi nemamo igrača da ga zameni u 70 minutu.

  • Stradko86

    29. jul 2019 | 13:41

    Izdrzi Bakulaaa!!

  • Zemun

    29. jul 2019 | 14:57

    A Jel igrao Za dzabe pa je profit 1 milion? Njegova plata je godisnje 400.000 plus bonusi I da su ga prodali Za 1,5 dok plate porez I manadzerske provizije CZ je na gubitku, isto kao I sa causices, elisibiom I savicm.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA