≫ 

Partizan i Argentinac drugi čin: Kavaljaro jako blizu, crno-beli čekaju potvrdan odgovor

Fudbaleru je ponuđen ugovor na tri godine, očekuje se potpis u naredna dva ili tri dana

  • 15
Huan Ignasio Karvaljo Huan Ignasio Karvaljo u dresu Tigrea; Printskrin: Youtube/TNT Sports LA

Kuva na relaciji Beograd – Parana i to tako da bi navijači Partizana mogli da dobiju lepu vest u najskorijoj budućnosti! Na Telegrafu ste sinoć mogli da pročitate da je Partizan ponovo “napao” Huana Ignjacija Kavaljara, jer Argentinac je, uprkos netačnim vestima da je pod ugovorom sa Union Santa Feom, i dalje slobodan igrač. I ne samo slobodan, već je i te kako dostupan i od danas dva koraka bliže crno-belima, koji su daleko odmakli u pregovorima sa vezistom, saznaje Telegraf!

Preciznije rečeno, Partizan je odmah posle Rikarda Gomeša ponovo ušao u trku i za kratko vreme potisnuo i argentinske, ali i klub iz Japana, koji bi takođe da angažuje Kavaljara.

Priča se u poslednjih 24 časa toliko uozbiljila da je klub iz Humske već poslao nacrt trogodišnjeg ugovora Kavaljaru i njegovim agentima, koji su prethodnih mesec dana gledali druge solucije, ali su sada naprasno “promenili ploču” i upustili se u pregovore, koji slute na dobro.

Zbog vremenske razlike između Srbije i Argentine, operativci Partizana su do sada uložili ogroman napor, nekoliko puta i propisno zanoćili ne bi li ubedili Kavaljara da je Partizan prava opcija za nastavak karijere i odskočna daska za ispunjenje njegovih krajnjih želja. A to je da se domogne Španije i Primere u budućnosti.

Juan Ignacio Cavallaro Karvaljo u dresu mlade reprezentacije Argentine; Foto: Profimedia

Tako nešto se dogodilo i u noći između nedelje i ponedeljka kada se ušlo u još ozbiljniju fazu pregovora, na koju je Kavaljaro reagovao veoma pozitivno i potvrdio da je veoma zainteresovan za saradnju. U Humskoj su uporni do krajnjih granica, ali i oprezni svesni činjenice da imaju posla sa “tvrdim” pregovaračima i da Kavaljaro prosto sam ne donosi sve odluke, već se dosta pita i njegov agent koji u Argentini važi za jednog od najuticajnijih.

Ipak, načinjen je značajan pomak u minulim satima i predviđanja su da bi Kavaljaro u naredna dva ili tri dana mogao da obuče crno-beli dres...

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    29. jul 2019 | 16:16

    Da li mirno spavaš komšinice???

  • GROBAR PODGORICA

    29. jul 2019 | 16:37

    Ajde brate više se dogovorite. Taj njegov agent neki tvrdi čovek i on cžeda svoj procenat. Na našu žalost ti mladi ljudi se vezuju za koje kakve protuve i mnogo igrača su i upropastili i nazove agente. Slučaj, Živković, Marković, Pantić i mnogi drugi.

  • dosta cekanja

    29. jul 2019 | 16:36

    .....kalkulisanje je vrsta pregovora Partizana sa igracem, ako potpise to ce biti posle cetvrtka kada se obezbedi prolaz za LE......ali kalkulacije su se mnogo obile o glavu ranijih godina, plasim se.....valjda nece biti propast sveta........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA