Lotito o odlasku Sergeja: Hoću da bude dobro svima, valjda smo naučili nešto od prošle godine

Dogovor nadomak ruke

  • 6

Fudbaler Lacija Sergej Milinković Savić je na izlaznim vratima kluba i glasine da je blizu dogovora sa Mančester junajtedom sada je podgrejao i predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito.

Mančesterski klub je spreman da plati 90 miliona evra za igrača i deset miliona za menadžersku proviziju Mateji Kežmanu kako bi završio Milinković-Savićev transfer.

- Vodimo računa i o interesu kluba i igrača. Videćemo kako će se uslovi poklopiti. Sergej ima dobar i skladan odnos sa nama, kao i klub sa njim. Razmatramo ponude u duhu saradnje koja se stara o obe strane - tvrdi Lotito u razgovoru za Skaj Sport.

Lotito dalje navodi da će se u skladu sa time odluka doneti u interesu Sergeja i Lacija, ali napominje da nebesko-plavi moraju da budu i oprezni.

- Investicije koje smo imali prošle godine je trebalo da nam garantuju mesto u Ligi šampiona, ali se nadamo da smo sada naučili iz svojih grešaka - zaključio je Lotito.

Lacio je proteklu sezonu završio osmom mestu.

VIDEO - Krstajić saopštio lošu vest: Ne računam na Sergeja Milinkovića Savića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA