≫ 

Jovičić uspešno operisan u Rimu: Tek sada sledi onaj teži deo (FOTO)

Oporavak će biti dug i mukotrpan

  • 3
Foto: Instagram FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić uspešno je operisan u Rimu, posle teške povrede kolena koju je doživeo u utakmici sa Helsinkijem.

Jovičić se povredio posle jednog, naizgled bezazlenog duela na kraju meča, a tek su kasnije analize i ispitivanja pokazale da je teška, te da će oporavak trajati bar pet do šest meseci.

- Naš Branko je uspešno operisan u Rimu kod profesora Marijanija. Branko brzo se oporavi - objavio je klub uz fotografiju svog igrača na Instagramu.

Popularni Bakula je poručio da će prihvatiti povredu kao heroj i zahvalio se porodici, klubu i svima na porukama podrške.

- Daću sve od sebe da se vratim jači i uspešniji. Nemam sumnju da će me Crvena zvezda i u ovom stanju učiniti srećnijim i ponosnijim, saigrači su rođeni da budu šampioni, to će i biti! Biću svim srcem uz vas, svaki minut, sekund, želim vam puno sreće i uspeha, ubeđen sam da ću ih deliti sa vama - naveo je Jovičić pre nekoliko dana.

VIDEO - Jovičić se izvinio za crveni u ime Gobeljića, pa uputio reči podrške Mihi i Kuzmiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA