≫ 

Pavkov i 300 Delija uplašili Helsinki: Finski mediji strepe od šampiona Srbije (FOTO)

Za crveno-bele je ostavljeno 500 mesta na stadionu

  • 16
Delije Finci Foto: Marko Jovanović, Telegraf, MNPress

Finski mediji pišu danas da Helsinki samo čudom protiv Crvene zvezde može da nadoknadi poraz od 2:0 iz prvog meča 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu.

List "Ilta-Sanomat" ističe da bi podvig Helsinkija bio jedan od najvećih preokreta u borbi za elitno takmičenje, kao i da će odbrana domaćina posebno biti na ispitu.

- Helsinki mora da zaustavi Pavkova i ostale napadače Zvezde - navodi se u tekstu i ističe da bi jedan gol gostiju značio verovatno eliminaciju prvaka Finske.

FK Helsinki novine Printscreen

List "Hufvudstadbladet" najavljuje dolazak najmanje 300 navijača Zvezde iz Srbije i širom Evrope, ali i da je za njih rezervisano 500 mesta na stadionu kapaciteta blizu 11.000. Oni podsećaju da je u Beogradu bilo 35.000 navijača koji su svih 90 minuta vatrena navijali za svoj tim.  Takođe, može se pročitati i obaveštenje policije o merama opreza za ovaj susret.

Helsinki, Kopenhagen i još jedna prepreka stoje Zvezdi na putu do drugog uzastopnog učešća u grupnoj fazi Lige šampiona. Kvota da će ih uspešno preskočiti i ponovo se naći u društvu velikana je 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za plasman Zvezde u Evropi ove sezone

Ni list Riski ne zaobilazi temu navijača Zvezde, pa ponavlja broj od oko 300 navijača koji se očekuje i dodaje pod naslovom "Da se izgubi u prvih 20 minuta", da meč može da se reši ili izgubi na samom početku. Oni ističu da je protiv rivala poput Crvene zvezde potreban veliki oprez naročito na startu meča kada tim koji sa klupe predvodi Vladan Milojević ume da postigne gol.

FK Helsinki novine Printscreen

U samom gradu se ne oseća atmosfera velike utakmice, čak nema ni poziva i najava meča, što je donekle i normalno, jer fudbal nije najpopularniji sport u Finskoj.

Revanš između Helsinkija i Crvene zvezde igra se danas od 18 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    31. jul 2019 | 10:05

    Stvarno ne znam zasto se pumpaju takve vesti bez veze ?.. Svako ko malo poznaje fince zna da nas gotive kao naciju i na nas gledaju prijateljski. To delije verovatno znaju i znace da ispostuju. Ako je neko cuvao srbe na kosovu onda su to bili finci.

  • Cure

    31. jul 2019 | 09:44

    Normalnoo a i vise ce se cuti od njixovix par xiljada..zna se ko su najbolji navijaci na svetu..DELIJEE

  • Pavkov

    31. jul 2019 | 10:33

    Može glavom prsima i nogom nek samo udje??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA