≫ 

FIFA izbacila spisak, bira se najbolji igrač sveta: Hoće li Van Dajk srušiti dominaciju ofanzivaca?

Mnogi to predviđaju!

  • 8

FIFA je objavila novi spisak igrača koji su u izboru za najboljeg na svetu, a najuži favoriti su Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi i Virdžil van Dajk.

Prošle godine je Luka Modrić prekinuo dominaciju Mesija i Ronalda, a mnogi očekuju da će sada taj niz nastaviti holandski štoper koji je dominirao u Ligi šampiona.

Odavno jedan defanzivac nije toliko poverenja ulivao ekipi, a sada mnogi smatraju da je vreme da štoper dobije priznanje, jer je u najvažnijem takmičenju obeležio sezonu.

Ronaldo i Mesi su se zadovoljili nacionalnim šampionatima, a u izboru su još Frenki de Jong, Matijs de Ligt, Eden Azar, Hari Kejn, Sadio Mane, Kilijan Embape i Mohamed Salah.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ig

    31. jul 2019 | 16:41

    Jer Pavkov zna da je Van Dajk najbolji

  • BralE

    1. avgust 2019 | 01:22

    Fali ovde par igrača. Npr. Sterling, koji je postigao 31 gol i 20 asistirao u svim takmičenjima! Pa onda Nikolas Pepe koji je najzasluzniji što je Lil postao viceprvak Franciske ! Ili Jan Oblak, koji je branio na 50 utakmica i na 25 nije primio ni jedan gol. Ili De Gea, koji je imao 74 odbrane!!! Ili npr. Eriksen koji je prava mašina na sredini terena i jedan od najkorisnijih plejmejkera današnjice. De Jong je po meni ovde zalutao iako je bio jedan od zasluznijih za odličnu sezonu Ajaksa, ali po toj logici bi onda trebao biti nominovan i naš Tadić koji je u protekloj sezoni u svim takmičenjima postigao 40 golova i asistirao za još 26 ! Mislim da će on u budućnosti postati svakako najbolji veznjak, ali je ovaj put nominovan samo zato što igra za Barselonu. A jeste li primijetili i kako sad odjednom ima mjesta i za Hazarda!? Pa naravno, sad igra za Real!!! Sve je to politika i novac! Hazard je znao osvajati i LŠ sa Čelsijem i LE i prvenstvo i nije bilo dovoljno, al‘ valjda nije igrao za pravi klub...

  • Miki

    31. jul 2019 | 20:08

    Sergej

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA