≫ 

Real primio tri gola, ali je pobedio: Benzema het-trikom utišao turske gastarbajtere (VIDEO)

Francuz sprečio novo brukanje Madriđana

  • 3
Germany Soccer Audi Cup Foto. Tanjug/Ap

Fudbaleri Real Madrida naišli su na rivala po meri nakon nekoliko šamara u pripremnom periodu, Fener je bio "na crti" timu Zinedina Zidana u meču za 3. mesto na "Audi kupu", a Karim Benzema je briljirao sa het-trikom. 

"Kraljevski klub" je pobedio 5:3, ali ostaje briga za francusku legendu zbog još jednog katastrofalnog defantzivnog izdanja njegovog tima.

Neverovatno zvuči, ali bila je ovo tek prva pobeda Reala u pripremnom periodu, dok je Fener u samo dva dana pretrpeo i drugi debakl, nakon onog sa Bajernom kada je bilo 6:1.

Real je počeo meč sa ekstremno talentovanom ofanzivnom postavom u sastavu Isko, Azar, Benezam, koja se pokazala kao nadmoćna naspram defanzive turskog tima, mada je Fener prvi poveo, i to preko Gerija Rodrigesa u povoju meča, za ekstazu većinskog tuskog navijačkog korpusa.

Benzema je potom pokazao klasu, preokrenuo je na 2:1, a nakon gola Dirara na drugoj strani za uzbudljivih 2:2 na poluvremenu, doneo je i novo vođstvo svom timu u 53. minutu.

Do kraja, Fener je jalovo nastupao, a Real preko Naća i Marijana Dijaza potvrdio ubedljivu pobedu, za malo olakšanje u taboru Madriđana nakon ne baš najboljih partija u predsezoni.

Luka Jović zbog povrede nije bio u protokolu meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mustafa

    31. jul 2019 | 20:46

    Benzema je 1 i ostalo se zna

  • Pista

    31. jul 2019 | 21:14

    Pa kad se pre povredi Luka Jovic ili ce biti da su ovi skapirali da ga ne vredi forsirati i da je on igrac kalibra za salamanku ili lagosteru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA