Ovo je bilo životno iskustvo: Veselinović zadovoljan uprkos porazu Čukaričkog

Popularni Brđani prikazali su dobru igru i veliki potencijal u dvomeču sa Šveđanima

  • 5
Aleksandar Veselinović Foto: "FK Čukarički"

Ekipa Čukaričkog nije uspela da se plasira u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope nakon što je izgubila od Moldea 3:1.

Posle meča u Beogradu, trener Aleksandar Veselinović prokomentarisao je rezultat i čestitao protivniku.

– Imam obavezu da čestitam Moldeu na zasluženom prolasku, bili su bolji. Čestitam momcima na svemu što su uradili za sebe i klub. Nadam se da smo u ove četiri utakmice doprineli koeficijentu sprskog fudbala. Veliko iskustvo za nas, današnja utakmica je počela onako kako smo mi hteli. Bili smo agresivni, jedan, dvam, dobra napada. U prvoj utakmici smo imali sreće, ali smo večeras primili nesrećno gol, iako ne želim da umanjim pobedu gostiju. Tad je utakmica bila završena za nas, šok od koga nismo uspeli da se oporavimo. Moramo što pre da se resetujemo i nastavimo putem od kojem smo išli do sada, poručio je Veselinović.

Aleksandar Veselinović Foto: "FK Čukarički"

On je dodao da je dvomeč sa Norvežanima bio veliko iskustvo.

– Jedina prava škola, ovo je bilo životno iskustvo. To iskustvo je ujedno i vrlo skupo. Jedno je kada imate 36 godina iskustva u fudbalu, a drugo kada imate 19 ili 20 godina života. Oni su pokazali koliko su iskusna ekipa. Svaki poraz može da utiče na mladu ekipu, ali mislim da njihov rad i uvodna četiri minuta su pokazala da su spremni. Taj trenutak je bio šok sa kojim su pokazali da ne mogu da se nose.

- Velike su želje, možda i nerealne bile sa naše strane pred ovaj meč, sada moramo da pokažemo snagu. Nemamo mnogo vremena sa fizičke strane da se odmorimo, pokušaćemo psihički da se što pre oporavimo. Žao mi je što nismo više uživali na terenu, ali prosto od tog četvrog minuta kao da nas je neko polio hladnim tušem i više nismo mogli da se vratimo - zaključio je Veselinović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 937

    1. avgust 2019 | 07:40

    Dokle smo dosli da nam je ispadanje u drugom kolu kvalifikacija uspeh...

  • Widzew

    1. avgust 2019 | 07:53

    Hahaha!!!!! Bili su spremni cetiri minuta!!!? Ovo su izjave koje postaju istorijske!

  • Danilo

    1. avgust 2019 | 15:16

    To je slika i prilika naseg do neba kriminalizovanog i unapred reziranog fudbalskog prvenstva. Ipak moje iskrene cestitke ekipi Cukarickog za nastup i rezultate u ovim kvalifikacijama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA