≫ 

Zagrmeće poruka Srbima u Crnoj Gori sa balkona: Otac košarkaša besan, sinu ne daju da igra za Srbiju

- Preziremo vas kao porodica, bubašvabe jedne odvratne - poručio je Vladimir Vuković

  • 26
Andrija Vuković Foto: Facebook.com/Вуковић Андрија

Otac talentovanog košarkaša Budućnosti, Andrije Vukovića, za koga se pisalo da će iz reprezentacije Crne Gore preći u redove reprezentacije Srbije, oštro je osudio Košarkaški savez Crne Gore.

Vladimir Vuković je na svom Fejsbuk profilu, pored objavljene vesti da crnogorski Savez koši njegovog sina da pređe u redove Orlova, izneo niz teških reči na njihov račun.

- Evo na šta su sve spremni ljudi iz Košarkaškog saveza Crne Gore, da naštete detetu od 14 godina i privremeno ga spreče da zaigra na Evropskom prvenstvu za Srbiju. Ovo su napravili namerno i iz nemoći, svesni da će Andrija ipak biti licenciran u FIBA kao srpski igrač u narednih par meseci. Ne mogu da kažem da vam ovo na obraz služi, jer obraz prvo treba da imate a sada krenite da vam pokažem kakvu kičmu imaju Vukovići i šta znači karakter kod ljudi.

- Preziremo vas kao porodica, a sada zapamtite ovo obećanje – makar jednom sa balkona Grada Beograda zagrmeće poruka Srbima u Crnoj Gori, ali i vama bubašvabe jedne odvratne! Do tada ja ću svedočiti istinu o vama, spremajte se, spreman sam - napisao je Vuković i uputio direktnu poruku pojedincima iz Saveza.

Vladimir Vuković Vladimir Vuković izneo teške reči na račun KSCG; Foto: Facebook.com/Владимир Вуковић

Poznavaoci košakaških prilika iz regiona smatraju da je mladi košarkaš visok 198 centimetara, jedan od najtelentovanijih igrača u Crnoj Gori u poslednjoj deceniji, a sa timom Budućnosti osvojio je šampionsku titulu.

On će imati pravo da nastupa za pionirski tim Crne Gore do kraja ove godine, a od naredne će nastupati za mlađe kategorije Srbije.

Zanimljivo je i da Vuković, pored toga što je košarkaš Budućosti, na svom Fejsbuk profilu ima fotografiju u dresu Crvene zvezde.

VIDEO: Zvezdan Terzić o odluci Ivanića i Stojkovića da ne igraju protiv Kosova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    1. avgust 2019 | 11:36

    Zivela Srpska Crna gora!

  • rat i mir

    1. avgust 2019 | 11:58

    Tako govori srbin, cestit, posten i hrabar! Napred ljudino i svako dobro od Gospoda tebi, tvome sinu i celoj tvojoj porodici! Sa ljubavlju za svu srpsku bracu u srpskoj Crnoj Gori!

  • Petar

    1. avgust 2019 | 10:44

    Bravo brate Srbine!!! Nije mi jasno samo kome je u interesu da se od 2000g krije istina o satanizaciji , identitetskoj diskriminaciji i identitetskom genocidu nad Srpskim narodom u CG. Njegova svetost Patrijarh Irinej je najbolje rekao o polozaju Srba u Crnoj Gori( gori od polozaja Srba u NDH). SLOGA I VJERA POBIJEDIT MORA, bice opet Srpska Crna Gora!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA