≫ 

Dibala neće u Junajted: Ide iz Juventusa u klub Serije A koji mu je draži od Crvenih đavola!

U Mančestru će morati da potraže drugog fudbalera

  • 2

Napadač Juventusa Paulo Dibala nema nameru da ide u Mančester Junajted u zamenu za Romelua Lukakua, već da pređe u redove velikog rivala Intera, prenose italijanski mediji.

Rai Sport i Tutomerkato navode da Dibala želi da ostane u Italiji, ali da Torino zameni za Milano.

Ključni čovek u poslu je direktor "neroazura" Ðuzepe Marota, koji je svojevremeno napravio pravi potez i doveo baš argentinskog fudbalera u Juventus iz Palerma. Iako klub sa Old Traforda nudi Dibali duplo veću platu, odnosno oko 15 miliona evra godišnje, igrač neće da bude deo razmene za Lukakua, koga je upravo Inter pikirao kao prvu želju u prelaznom roku.

Zato su sa stadiona Ðuzepe Meaca veoma ljudi na čelnike Juventusa, posebno što je trener Antonio Konte od juna govorio da mu je Lukaku prioritet, dok aktuelni prvak Italije u napadu već ima Kristijana Ronalda, Gonzala Iguaina i Marija Mandžukića, kao i malo povučenijeg Dibalu.

Na sve to, "Stara dama" je pokivala interesovanje za Interovog ražalovanog golgetera Maura Ikardija, na koga Konte uopšte ne računa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    1. avgust 2019 | 12:48

    Sa velikog kluba na magarca.

  • Stef

    2. avgust 2019 | 00:52

    Kakav glup potez Juvea. Dovode panja Lukakua a Dibala je igračina za njega. Dobar izbor na kraju krajeva ako ode u Inter tamo ce biti najbolji igrac kao i u Juventusu pre dolaska Kristijana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA