Saznajemo! Darko Lazović ne dolazi u Zvezdu: Evo šta je odlučio reprezentativac Srbije!

Iako se nedavno pisalo u pojedinim medijima da ga 48 sati deli od crveno-belih, sjajni krilni vezista ne planira da se vrati na Marakanu

  • 8
Darko Lazović Darko Lazović; Foto: MN Press

Odjeknula je kao grom iz vedra neba informacija da je Crvena zvezda kontaktirala Darka Lazovića, ali su pojedini mediji euforično najavili da bi u narednih 48 sati sjajni vezista mogao da se vrati na Marakanu.

Ipak, kao što je Telegraf odmah objavio nakon što je ta informacija procurila u javnosti, takvo stanje nema veze sa realnošću, jer je Lazović od starta priče bio najdalje od Zvezde.

On je prema našim saznanjima odbio nekoliko milionskih ponuda iz Kine, Ujedijenih Arapskih Emirata i Saudijske Arabije, i prioritet mu je ostanak u Italiji, gde ima nekoliko zainteresovanih klubova za njega.

Kako saznajemo, Lazovićeva želja je da ostane u Seriji A, gde je prethodne sezone eksplodirao u dresu Đenove i konačno pružio partije kakve su se od njega očekivale. To je uslovilo i njegov povratak u reprezentaciju Srbije, gde je pružio sjajne partije.

Darko Lazović Darko Lazović u dresu Đenove; Foto: Tanjug/AP

Ugovor sa "Grifonima" mu je istekao ovog leta, a klub sa Marasija želeo je da produži saradnju s njim na još dve godine, ali je Lazović želeo duži ugovor i odbio je ponudu. Sada vaga koju će ponudu izabrati sa "Čizme" do kraja prelaznog roka.

Zvezda sa druge strane nema mnogo manevarskog prostora, jer samo u slučaju nekog neverovatnog veleobrta može da se nada da bi Lazović mogao da završi na Marakani do kraja prelaznog roka. A pošto domaćih krila na tržištu nema mnogo, najverovatnije je da će se crveno-beli okrenuti stranom krilu, ali je pre toga neophodno i da prodaju nekog stranih igrača, El Fardu Bena ili Ričmonda Boaćija.

Crvena zvezda već u utorak igra protiv Kopenhagena meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona i prema našim saznanjima, 99% neće biti novih pojačanja do duela sa Dancima.

VIDEO: Delije proključale kad su videle zastavu Kosova u Helsinkiju

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sever

    1. avgust 2019 | 12:41

    Normalno da ne dolazi. To je bila patka pred utakmicu da se skine pritisak sa tima. Najvece pojacanje ce biti kada ode trener sa svojim Benom, Stojkovicem i Ivanicem.

  • Comi 85

    1. avgust 2019 | 13:31

    Darko prva ljubav zaborava nema dodji u TVOJ PARTIZAN!!

  • Фк Цз

    1. avgust 2019 | 13:20

    Никаква штета што неће доћи...још кад би Бена испратили па да се нечему и надамо...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA