Ronaldo postao neprijatelj broj jedan u Koreji: Pokrenuta istraga protiv Portugalca!

U Seulu ne žele više ni da čuju za zvezdu Juventusa

  • 4

Nedavno gostovanje Juventusa u Seulu, gde je italijanski prvak odigrao prijateljski meč sa "ol-star" selekcijom tamošnje lige, bio je koban po rejting "Stare dame"  u toj zemlji.

I to sve zbog činjenice da prva zvezda gostiju Kristijano Ronaldo nije odigrao ni minut što je toliko razbesnelo navijače u Seulu, i ljubitelje sporta generalno, da se čak i policija uključila u istragu sa ciljem da utvrdi da li je Portugalac prekršio stavke iz ugovora.

Zvanična vest, koju je preneo španski AS, glasi da je policija Seula pokrenula istragu protiv Ronalda, a sve po prijavi Oh Seok-Hjuna, advokata kompanije "L.K.B and Partners", kao i protiv agencije "TheFasta" koja je bila organizator utakmice.

Policija istražuje da li je Ronaldo kojim slučajem prekršio zakon time što nije zaigrao, a to je, navodno, po slovu ugovora morao da uradi.

Jedan od zahteva advokata oštećenih, a u pitanju je preko 2.000 navijača, je novčana odšteta kojom bi se kompenzovalo papreno plaćene ulaznice za meč, a sve u želji da vide u akciji jednu od najvećih zvezda fudbala.

Teško je, naravno, očekivati da će se Ronaldo pojaviti na suđenju u slučaju da bude morao krivično da odgovara. Za tako nešto bi Korejske vlasti morale da preko interpola od italijanske vlade traže izručenje Portugalca, što je jednostavno nezamisliv scenario.

Ono što je već sada, i pre eventualnog suđenja, sigurno, to je da su Ronaldo i Juventus zauvek izgubili kredibilitet i popularnost u ovom delu sveta, a to je bilo jasno i onog trenutka kada su navijači na meču u Seulu, shvativši da neće videti Portugalca na delu, počeli da skandiraju ime njegovog najvećeg rivala Lionela mesija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sajla

    1. avgust 2019 | 20:16

    To je nepoštovanje publike i to Ronaldo kao velika zvezda nije smeo da uradi, čak i da je bio povređen.

  • Prc

    1. avgust 2019 | 22:02

    Jebiga placa covek cenu svog uspeha. Trebao je da ispostuje publiku i makar 10 minuta odigra. Aj manje vise zbog matori verujem da je bilo mnogo dece kojima je mozda uzor. Al da ne sudim ja, on zna najbolje zasto nije...

  • Ja

    1. avgust 2019 | 21:30

    Pa jeste bre,kinezi dosli na stadion samo da gledaju Ronalda,ja idem na utakmicu da gledam fudbal bilo da igraju Ronaldo ili Mesi,ima i drugih mladih igraca koji tek treba da zablistaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA