Kako će izgledati 3. kolo Superlige bez Zvezde?

Crveno-beli su odložili svoj meč protiv Voždovca, ali donosi nam

  • 6
Foto: Miroslav Todorović / FK Partizan

Utakmicom između fudbalera Mladosti i Proletera u Lučanima u petak od 20.00 startuje 3. kolo Superlige Srbije, u kome još vicešampion Radnički u Nišu čeka novajliju Javor, a Partizan ekipu Mačve.

Nišlije su posle poraza na "Marakani" od Crvene zvezde (2:0) prošlog vikenda na subotnjem testu protiv Javora, koji je odmarao dve nedelje jer mu je odložen meč sa Partizanom.

Radnički i dalje traži zalet nakon lošeg starta sezone i neočekivane eliminacije od estonske Flore, a gosti iz Ivanjice prvi bod od povratka u najjači rang srpskog fudbala.

Dan kasnije, u Humsku na meč sa Partizanom dolazi Mačva i to bez prisustva gledalaca na stadionu zbog kazne crno-belima iz finiša prošle sezone.

Izabranici Sava Miloševića žele novi trijumf posle dva u nizu protiv velškog Kohans Kija kako bi u dobrom raspoloženju dočekali prvi duel sa Malatijom u Beogradu u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Vredi istaći i da su prethodna dva gostovanja Mačve u Humskoj bila veoma upečatljiva, prvi zbog visoke pobede Partizana (6:1), a drugi zbog velikog snega i utakmice na granici regularnosti (0:0)...

Od ostalih mečeva u istom kolu izdvajaju se između Vojvodine i Rada, Radnik ide na Banovo brdo Čukaričkom, kao i lokalni derbi Spartaka i TSC-a iz Bačke Topole u Subotici.

Utakmica Voždovac - Crvena zvezda je odložena kako bi se aktuelni prvak bolje spremio za duel sa Kopenhagenom u sredu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Raspored utakmica:

Petak: Mladost - Proleter (20 sata).

Subota: Inđija - Napredak (17), Radnički Niš - Javor (20), Vojvodina - Rad (20).

Nedelja: Čukarički - Radnik (20), Partizan - Mačva (20), Spartak - TSC (20).

Tabela: TSC 6 bodova, Vojvodina 6, Crvena zvezda 6, Radnik 3, Radnički 3, Partizan 3 (-1), Čukarički 3 (-1), Mladost 3, Spartak 3, Voždovac 1, Inđija 1, Mačva 1, Proleter 1, Rad 0 (-1), Javor 0 (-1), Napredak 0.

Duelom Metalac - Zemun večeras u 20.00 kreće nova sezona u Prvoj ligi Srbije. Domaćin je jedan od glavnih favorita za ulazak u Superligu i favorti je protiv Zemunaca koji su ispali iz elite. Kvota na keca je 2,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Metalac - Zemun.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    2. avgust 2019 | 13:32

    Izgledace mnogo regularnije kolo😂

  • Pfk

    2. avgust 2019 | 14:04

    Jaoo boze nema zvezde sta da radimo sad😂😂 Bice samo regularnije nego inace!

  • Saša

    2. avgust 2019 | 20:13

    Nema najboljeg srpskog kluba svih vremena do utorka i petka zvezda gigaaant vip zapad zvezdaaš

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA