≫ 

Kristal Palas se ne odriče Luke za džabe: Klub nudi novi ugovor i uslove svom kapitenu

Ostaje li Luka na Selhurst Parku?

  • 6

Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević počeo je pregovore sa engleskim klubom u vezi sa novim ugovorom.

Kako prenosi londonski Ivning Standard, srpski vezista ušao je u poslednju godinu ugovora i Kristal Palas želi da izbegne njegov odlazak ovog leta ili čak narednog bez obeštećenja.

Situaciju prate italijanski gigant Milan i Lacio, što je urgiralo upravu londonskih "Orlova" da ponudi novu saradnju lideru tima.

Milivojević je u januaru 2017. godine stigao na Selhurst park iz Olimpijakosa za 13 miliona evra i ubrzo postao kapiten, uz standarnu ulogu izvođača penala i slobodnih udaraca.

Dres reprezentacije Srbije nosio je 30 puta, ali nije posle Mundijala u Rusiji zbog sukoba sa selektorom Mladenom Krstajićem.

Krstajića je prošlog meseca nasledio Ljubiša Tumbaković i najavio razgovor sa bivšim vezistom Crvene zvezde da ga vrati u nacionalni tim, ali i Matijom Nastasićem.

VIDEO - Krstajić se kiselo nasmejao na pitanje o Luki Milivojeviću i Marku Grujiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AcaFaca

    2. avgust 2019 | 23:27

    Decko je takav igrac da bi mogao opusteno u Sitiju da zaigra... Na toj poziciji i takvih igraca nema puno na trzustu a da su dominantni u PL.

  • Lene

    2. avgust 2019 | 23:48

    Veliki čovek i gospodin pre svega ovakav delija se ne rađa više,kao igrač da ne pričam.Englezi ne daju tako lako kapitenske trake ljudima koji nisu iz engleske. Prepoznali su u Luki veliko borbeno srce i jak temperament i dobio je kapitensku traku zasluzeno.Srećno majstore i da te jos dugo gledamo kako kidaš na terenu.

  • Srbin

    2. avgust 2019 | 23:17

    Krstaica Sam postovao I voleo kao igraca.Kao selektora nemam reci.Bez iskustva ,bez ideje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA