Budemo li hteli, mi ćemo Markovića i dovesti: Dinamo nije siguran da li je Lazar pravi potez

Vezista i dalje traži posao

  • 9

Srpski fudbaler Lazar Marković povezuje se ovih dana sa Dinamom iz Zagreba, ali iz hrvatskog kluba za sada ne stižu previše optimistični znaci po bivšeg vezistu Liverpula.

Marković je u januaru otišao iz Liverpula jer Jirgen Klop nije imao nameru da ga koristi, pa je Lazar svoju sreću probao da nađe u Fulamu. U timu sa Krejven Kotidža se zadržao svega šest meseci i sada je bez kluba.

- Budemo li poželeli, mi ćemo Markovića i dovesti. Ali u ovom trenutku na to se još nismo odlučili - navode izvori bliski Dinamu za Večernji list.

Dinamo se uzda u to da trenutno proda neke važne igrače koji bi mogli da donesu klubu veliku sumu novca. Jedan od njih je i Dani Olmo, zlatna koka Zagrepčana za koju se nadaju da će dobiti nekoliko desetina miliona evra.

Marković sa druge strane traži uhlebljenje posle nekoliko godina na pozajmicama u više klubova iz Liverpula koji na njega već godinama ne računa.

Markec je bio do sada u Fenerbahčeu, Sportingu, Halu, Anderlehtu i Fulamu, mada je nekoliko puta pripreme radio sa matičnim klubom.

VIDEO - Partizan novim golom Velšanima rešio pitanje pobednika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Косингас

    3. avgust 2019 | 09:08

    Колико је посрнуо овај момчић? Због пара би и веру продао. Да Хрвате чекаш да ти се смилују за уговор... Е, црни Лазаре!

  • Potrčo

    3. avgust 2019 | 08:24

    Za novcem i stangirao u karijeri??!!To je fora imaš auto ali ga nekoristiš imaš ženu suprugu ali je neservisiraš ??!!

  • Blk

    3. avgust 2019 | 02:42

    Pa vrati se u Partizan, Srbine....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA