Mesiju potvrđena kazna, suspendovan je na tri meseca zbog priče o nameštanju!

Ne prašta KONMEBOL

  • 6

Kapiten fudbalske reprezentacije Argentine, Lionel Mesi, kažnjen je na tri meseca zbog izjave da je KONMEBOL nameštao da Brazil postane šampion Kopa Amerika.

Mesi je bio kivan na suđenje i čini se da je u tome našao izgovor za svoje blede partije u možda poslednjoj šansi da osvoji neki pehar sa nacionalnim timom.

Frustracije zbog toga je vruće glave iskalio u kameru, a posle toga, nema povratka. Mesi je doduše prestrogo dobio crveni karton, ali tek u pobedi nad Čileom za 3. mesto.

Propustiće Leo prijateljske mečeve protiv Čilea, Meksika i Nemačke u septembru i oktobru, ima sedam dana da se žali, a kažnjen je i sa 50.000 dolara.

Svakako, što se tiče zvaničnih mečeva, Argentini kvalifikacije za Svetsko prvenstvo kreću u martu 2020. Podsetite se i šta je Mesi govorio.

- Ne moramo da budemo deo ove korupcije, pokazali su nam nedostatak poštovanja kroz ceo turniru. Nažalost, sudije i korupcija ne dozvoljavaju navijačima da uživaju, uništili su malo sve -  rekao je Mesi.

VIDEO - Vanja (11) je prvi gol postigla sa tri godine, a sad obećava da će da zameni Mesija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    3. avgust 2019 | 08:16

    Bas se potresao...

  • Reciklirani

    3. avgust 2019 | 09:25

    Kaznite ga zvanicnim mecevima, ne prijateljskim...

  • vaske

    3. avgust 2019 | 09:02

    Ucinili mu uslugu da ne igra prijateljske utakmice. Ako su vec mislili da ga kazne, onda su trebali da mu ne daju da igra odredjen broj sluzbenih utakmica. Komedija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA