≫ 

Danilo Grujić otkrio ko je najbezobrazniji fudbaler, ali i ko je najveći džentlmen u kopačkama!

Bogato iskustvo dalo mu je za pravo da iznese svoju procenu

  • 6

Nišlija Danilo Grujić nije ostvario san da kao fudbaler bude akter finala Lige šampiona, ali kao arbitar je uspeo da dođe do krune karijere.

U ekipi Milorada Mažića, on je delio pravdu prošle godine na meču Real - Liverpul,  u kom je kraljevski klub došao do pehara. Za Megafon je pričao o najvećim podvizima karijere.

-  Od samog saznanja da sudimo finale Lige šampiona, pa do odlaska, pripreme za meč, do izlaska na teren... I na kraju, bukvalno, tek sad se, godinu dana kasnije, vraća film. Kad smo izlazili na binu i primali medalje od predsednika  UEFA Čeferina... To stvarno treba da se doživi, veruj mi.

Obelodanio je i kakav utisak ostavljaju igrači.

- Uglavnom su svi kulturni i dobri, što se tiče naših igrača, stvarno bih pohvalio Drinčića, to je jedan fenomenalan igrač i čovek, profesionalac. Ima i drugih, ali da se ne naljute... Nekako je on na mene ostavio utisak. Što se tiče ostalih, svi su za respekt. Najnezgodniji je Serhio Ramos, definitivno. Stalno je nepredvidivo sa njim, nikad se ne zna, ali je veliki igrač, veliki čovek. Pošto je to kraljevski klub, on je kralj tog kluba, pa ima mnogo mesta ispod, pa idu ostali. Ikona je kluba.

VIDEO - Prvi samuraj u Partizanu! Brz je poput jaguara, Venger ga doveo u Evropu

Superkup Francuske igra se u kineskom Šenženu (13.30), a PSŽ ima veliki motiv da se osveti Renu za poraz u finalu Kupa pre dva meseca. Kvota na pobedu Svetaca uz bar tri gola (1&3+) je 1,48. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ - Ren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloske

    3. avgust 2019 | 12:45

    Znam ga licno ,klasican umisljeni seljak,mnogo se digo u nebo

  • PS

    3. avgust 2019 | 12:58

    Mozda je dobar fudbaler, nije čovek. Zakljucujem po ponasanju na terenu i prljavim - nesportskim startovima.

  • Racki

    3. avgust 2019 | 13:04

    Gobeljic stojkovic...nema gorih..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA