≫ 

Japanac se predstavio Grobarima kao munja: Malo sam sporiji od Bolta! (VIDEO)

Egzotično pojačanje je u Humskoj

  • 56

Takuma Asano promovisan je kao novo pojačanje Partizana.

Od ovog momka će se tek mnogo očekivati u Humskoj, a na promociji je i Savo Milošević izneo očekivanja od novajlije, koji je bio član Arsenala.

Japanac je poznat po brzini, pa je bilo i njegove šaljive opaske da je malo sporiji od Juseina Bolta.

- Srećan sam što sam u Srbiji i Partizanu, velika je ovo čast za mene. Svi su ljubazni, ulažete mnogo i imate velika očekivanja. Nisam stigao da razgledam grad i da se naviknem, ali ono što sam video, dopalo mi se - rekao je Asano, i u nastavku je bio potpuno iskren.

- Nisam znao ništa o Partizanu i fudbalu u Srbiji, kada sam počeo da pregovaram, onda sam krenuo i da prikupljam informacije. Pozitivno sam bio iznenađen, u smislu da su igrači veoma borbeni, postoji navijačka strastvena kultura. Uzevši to u obzir, smatrao sam da bi bilo dobro da dođem.

Šta je presudilo, iako su postojale ponude iz Nemačke i Turske?

- Najvažnije mi je sada da što više igram, kako bi mogao da se razvijam. to je presudilo. Počev od trenera Miloševića, ostalih, baš su želeli da budem ovde, dali su mi do znanja da ću biti važan u timu.

Da li obećavaš efikasnost, pošto si tražio u ugovoru određene bonuse ukoliko dođeš do 18 postignutih pogodaka?

– Naravno, moj cilj je da postignem što više golova i doprinesem što većem broju pobeda. Pored toga, želim da napredujem kao igrač.

Da li je tačno da si na jednom od merenja u Nemačkoj imao samo 0,4 sekunde slabiji rezultat od Juseina Bolta?

– Jeste, istina je. To je bilo kada sam bio u Štutgartu i to je domen u kom zaista i mogu doprinesm timu.

Otkrio je Asano kako je dobio nadimak Jaguar.

- Nadimak Jaguar sam dobio od navijača Hirošime. Prozvali su me tako i širilo se veoma brzo, a onda sam jednom pronašao zastavu na kojoj je bio jaguar. Kada sam postigao gol, uzeo sam tu zastavu da proslavim i zauzeo pozu jaguara. Od tada se nadimak ukorenio i ostao zauvek...

VIDEO - Prvi samuraj u Partizanu! Brz je poput jaguara, Venger ga doveo u Evropu

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    3. avgust 2019 | 13:01

    Mene vise zanima sta je sa Djerlekom. Partizanov novi Azar. Evropa poludela za njim. Svi se otimaju ponude stizu... kad on ode u Tursku za Dz. Pojasnite nam

  • P

    3. avgust 2019 | 13:37

    Oceli nasi klubovj nekad dovesti nekog igraca a da to nije Jaguar, Gepard, tj da nije neka zivotinja? U redu decko je brz i mozda cak i mirise na neko dobro pojacanje, al mislim da se u nasoj puvalo ligi ta brzina nece videti, igra se toliko brzo da pomislis da 90 minuta traje zapravo 360 koliko se brz fudbal igra. Al ajde nisam strucnjak neki, vec samo jedan navijac koji gleda nasu puvalo ligu...

  • Bole

    3. avgust 2019 | 13:37

    Stig'o Milan Stanković,još da dodje i Marija Šerifović pa ste u fulu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA