≫ 

Dok Zvezda odlaže, Kopenhagen bije koga stigne: Danci stižu u Beograd posle šest vezanih pobeda!

Paklen zadatak je pred timom Vladana Milojevića

  • 43
Foto: youtube/F.C. København

Fudbaleri Kopenhagena sa velikim samopouzdanjem stižu u Beograd na megdan Zvezdi u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Danski šampion je upisao još jednu pobedu u domaćem šampionatu, četvrtu u isto toliko mečeva - slavio je 2:1 protiv Sondenderiskea.

Strelci za goste bili su iskusni napadač N'Doje (2) i Stage (49), dok je jedini gol za domaći sastav postigao Jakobsen u 47. minutu.

Kopenhagen je počeo meč u sledećem sastavu: Grilbust - Varela, Papajanopulos, Nelson, Bengston, Holse, Fals Jensen, Rodrigez, Fišer, Older Vind, N'Doje.

Igrali su još Falk, Beb i Ovijedo.

Bila je ovo već šesta uzastopna pobeda Kopenhagena ove sezone, četiri je nanizao Solbakenov tim u ligi, još dva u kvalifikacijama za Ligu šampiona i nema sumnje da četu Vladana Milojevića čeka paklen zadatak u dvomeču protiv Danaca u nameri da se dokopa plej-ofa za Ligu šampiona.

Za razliku od Kopengana, Zvezda nije igrala svoj superligaški meč protiv Voždovca, baš iz razloga da se duže odmori za megdan sa Dancima, a videćemo da li će se to pokazati kao dobra odluka crveno-belih.

Duel Zvezde i Kopenhagena na programu je u u torak na našem najvećem stadionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora .

    3. avgust 2019 | 21:14

    Đoković igra polufinale četiri, pet sati. Za dva dana finale. A ovi moji odmaraju sedam dana da odigraju devedeset minuta.

  • Nešo

    3. avgust 2019 | 23:18

    A od cega ste se umorili kukala vam majka?Prvenstvo tek pocelo i umesto da se uigravate vi se odmarate ...

  • Lakrdija

    3. avgust 2019 | 22:08

    Kad cemo napokon da shvatimo da ova odlaganje nicemu ne sluze osim da nam prvenstvopostaje sve ne regularnije!!!! Sramota je vise sa ovim odlaganjima!!!!Nemaju igru a odlazu utakmice!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA