≫ 

Tadić golom otvorio sezonu i nastavio da "melje" u Holandiji, Ajaksu remi protiv Vitesea! (VIDEO)

Milimetarski precizno se izvukao da ne bude u ofsajdu i dao gol

  • 2

Fudbaleri Ajaksa odigrali su nerešeno sa Viteseom u utakmici prvog kola holandske Eredivizije i srpski vezista Dušan Tadić nastavio je da blista u dresu Kopljanika.

Tadić je postigao gol za izjednačenje u 76. minutu, ali ne treba zaboraviti ni veliki doprinos Donija Van de Beka koji je prvo dao gol, a onda i maaestralno asistirao Dušanu za drugi pogodak.

Vitese je bio bolji od početka i poveo je u 13. minutu golom Matusa Bera koji je pogodio mrežu uz malo sreće jer se lopta posle njegovog šuta odbila od noge igrača Ajaksa za 1:0.

Spomenuti Van de Bek je dobro ispratio Zijehov centaršut po zemlji i sa osam metara zatresao mrežu, da bi Vitese još jednom poveo u nastavku.

Rajhedli Bazoer je krenuo u solo prodor po levoj strani, odbrana ga nije ispratila i šutirao je nisko u dalji ugao gola Ajaksa za 2:1 u 55. minutu.

Ajaks je konačno do izjednačenja stigao u 75. minutu kada je Van de Bek sjajno kroz noge probacio loptu igraču Danilu Dohiju, doturio je do Tadića koji se okrenuo i zakucao loptu u mrežu.

Kopljanici su do kraja nastavili da napadaju i promašili su nekoliko prilika, a strelac drugog gola za Vitese je u 85. minutu dobio i parni žuti karton pa je Vitese uzeo bod sa desetoricom.

Da podsetimo, Tadić je svojim golom nastavio neverovatan niz u prvenstvu jer je na poslednjih sedam utakmica, računajući i prošlu sezonu dao devet golova i podelio pet asistencija.

VIDEO - Dušan Tadić na ivici suza posle "petarde" od Ukrajine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA