≫ 

Vidić nije dobio srpskog naslednika, Matić bez kapitenske trake Mančester junajteda

Solskjer je odlučio ko će biti novi "general" u polju

  • 2

Vezista Mančester junajteda Ešli Jang novi je kapiten Crvenih đavola, javlja engleski Mančester ivning.

Jang će kao kapiten zameniti Antonija Valensiju koji je otišao u klub iz rodnog Ekvadora LDU Kvito da bi ovaj 34-godišnjak tamo priveo dugu i uspešnu karijeru kraju.

Kapitensku traku odlukom menadžera Junajteda Ole Gunar Solskjera neće dobiti Nemanja Matić i tako postati drugi Srbin koji je imao tu čast u klubu sa Old Traforda.

Mančester je u subotu protiv Milana odigrao nerešeno 2:2 u pripremnoj utakmici za novu sezonu i tada je kapitensku traku nosio golman David De Hea.

- David je takođe u konkurenciji, ali će Eš (Jang) nositi traku kada je u igri. Kada god startuje utakmicu, on će je imati oko ruke - rekao je Solskjer.

Pol Pogba je takođe bio jedan od kandidata za traku, koju je nosio više puta od kada je Solskjer na klupi Junajteda (decembar 2018), ali on nije igrao u Kardifu protiv Milana.

Pored toga, Francuz je izrazio i jasnu želju da ode iz kluba prethodnih nedelja, pa ga i to udaljava od ovakvog vida časti u njegovom, još uvek aktuelnom, klubu.

VIDEO - Najoriginalniji tata navijač: "Anestezirao" je ćerkicu telefonom da bi mogao da prati utakmicu

Partizan debituje u novoj sezoni Superlige pred svojim navijačima, a rival od 20.00 je Mačva, koja ima dosta problema. Kvota na pobedu crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Mačva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    4. avgust 2019 | 12:50

    To je zbog one aplikacije sto je skino sa dresa garant

  • Обећао себи,

    4. avgust 2019 | 11:38

    БУДЕ ЛИ ТАКО, ВИШЕ НЕЋУ ГЛЕДАТИ МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД, МАКАР ИГРАО СА НЕКИМ ОД НАШИХ КЛУБОВА!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA