Problem za Partizan: Defanzivac nije ni čekao izmenu, zbog povrede odmah otišao u svlačionicu VIDEO

Miletić ima problema sa zglobom

  • 0
Nemanja Miletić Foto: Telegraf

Možda izlazak Nemanje Miletića protiv Mačve neće puno pogoditi Partizan, ali povreda na koju se defanzivac žalio svakako može da brine crno-bele pred duel sa turskom Malatijom u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope (četvrtak, 21.00)!

Standardni desni bek i povremeni reprezentativac nije mogao ni da sačeka izmenu, već je odmah otišao u svlačionicu uz bolnu grimasu.

Igrao se 58. minut kada se Miletić povredio, a samo 30 sekundi kasnije zamenio ga je Zoran Tošić koji je je istovremeno Lutovca ''pomerio'' na desnog beka.

Izgleda da je Miletić obnovio povredu skočnog zgloba, sa kojom je već kuburio u prolećnom delu minule sezone i zbog koje je pauzirao skoro mesec dana.

Miletić je napustio teren hramljući, a dalje analize će pokazati o kakvom se stepenu povrede radi i da li defanzivca očekuje pauza ili će lekarski tim uspeti da sanira problem do četvrtka, kada je na programu duel sa Turcima

Pogledajte video iz Humske:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA