≫ 

Trener Kopenhagena: Ne plaši nas nijedan igrač Zvezde, ali navijači...

Solbaken pohvalno govorio o atmosferi na Marakani

  • 14
Stale Solbaken Printscreen: Youtube/Canal9dk

Trener Kopenhagena Stale Solbaken održao je konferenciju za medije pred prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde!

Podsetimo, meč između srpskog i danskog šampiona na programu je u utorak od 20.45 na Marakani.

- Radujem se izazovu i atmosferi koje su pred nama. Nikada nismo igrali u takvoj atmosferi. Oni su veoma jaki, naročito u Beogradu, gde njihovi navijači prave paklenu atmosferu. Pod njihovim uticajem kvalitet gostiju na terenu opadne. Cilj nam je da ostanemo u igri po povratku u Kopenhagen. Na domaćem terenu prikazujemo odlične partije, navijači nam daju snagu i sposobni smo da napravimo mnogo toga.

Stale Solbaken Foto: youtube.com

- Mi smo jedan dobar tim, nismo 11 individualaca, već snažna ekipa, borimo se zajedno. Nadam se da možemo da odnesemo dobar rezultat kući, a bitno je samo da igramo dobro. Ne želim da nagađam koji će biti rezultat, da li 5:0, 1:5 ili 10:0. Samo je bitno da ostvarimo dobar rezultat – rekao je Solbaken i dodao:

Ne plaši nas nijedan igrač Crvene zvezde. Oni imaju raznovrsnost u napadu, dva različita napadača, tu je i Marko Marin, imaju različita krila i moraćemo dobro da pazimo. Videćemo postavu, pa ćemo shodno tome igrati.

Podsetimo, pobednik ovog dvoemač će u plej-ofu igrati protiv Jang bojsa.

VIDEO: Milojević pred Kopenhagen otkrio novu filozofiju Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA