Pitali su Ronalda da bira sa kim bi voleo da igra: Rekao je samo jedno ime

Jedan od Ronaldovih idola nažalost više nije među živima

  • 1

Jedan od najboljih fudbalera na svetu Kristijano Ronaldo otkrio je otkud "Sii" kao njegov zaštitni znak, a u razgovoru za jutjub kanal Soccer između ostalog rekao i sa kim bi voleo da igra.

Ofanzivac Juventusa je ovakvu proslavu kada širi ruke od tela u skoku prvi put upotrebio protiv Čelsija na američkoj turneji.

- Ne znam odakle je to došlo, samo sam dao gol i rekao "siiiii". Bilo je to prirodno, da budem iskren. Posle toga sam video da se svidelo navijačima, kad me vide bili su u fazonu "siiii" i onda sam rekao sebi: vau, pa ljudi pamte Kristijana po ovome i nastavio sam tako da proslavljam golove - rekao je Ronaldo.

Ovim uzvikom koji na španskom znači "da" počastio ga je jednom i stadion Juventusa kada je dao protiv protiv SPAL-a, mada je to poneo iz svlačionice Reala.

Poklič je postao popularan među igračima Reala 2011. godine. Na pitanje sa kojim igračem bi voleo da igra, napomenuo je samo jedno ime.

- U mojoj glavi ima mnogo igrača sa kojima bih igrao, ali ću spomenuti samo jedno ime iz moje zemlje, fudbalera koji je umro pre nekoliko godina (2014) - Euzebija. On je jedan od sinova Portugala i voleo bih da mogu da igram sa njim jer je Portugalac. Bio je neverovatna osoba i žao mi je što nisam igrao sa njim u nacionalnom timu - objasnio je popularni CR7.

VIDEO - Ronaldo o utakmici sa Srbijom: Osim penala nisu imali ništa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VukSan

    5. avgust 2019 | 22:25

    Da ste živeli i igrali u isto vreme, niko vas ne bi pobedio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA