Igraće protiv Mitrovića i vodiće tim protiv Fulama: Runi postaje trener i igrač u Čempionšipu?

Runi bi mogao da se vrati iz Amerike u Evropu u novoj ulozi

  • 1

Bivši napadač Mančester junajteda i nekadašnji igrač Evertona Vejn Runi možda postane trener-igrač engleskog drugoligaša Derbi Kauntija.

Vlasnik kluba Mel Moris namerava da da na vrednosti svojoj ekipi kroz defile velikih imena, ako ne u igračkom kadru, onda bar na klupi ekipe.

U slučaju Vejna Runija, bilo bi i na klupi i na terenu pošto je Moris Runija zamislio kao igrača u polju i pomoćnika menadžera Filipa Kokua.

Ako Runi uskoči u ovu ulogu i postane pomoćnik Kokuu, igraće za tim i vodiće ga protiv Fulama za koji igra Aleksandar Mitrović.

Runi je nekoliko puta nagovestio da bi mogao da postane trener. Već je imao nekoliko ponuda da to i postane iz Engleske i SAD, ali za sada 33-godišnji napadač hoće još neko vreme da igra.

Najbolji strelac u istoriji engleske reprezentacije (53 gola) je trenutno u SAD gde igra za DC Junajted iz Vašingtona i sa svojim klubom ima ugovor na još skoro godinu i po dana.

VIDEO - Najoriginalniji tata navijač: "Anestezirao" je ćerkicu telefonom da bi mogao da prati utakmicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    5. avgust 2019 | 22:08

    Ovaj balvan tesko da moze vise i u 2. ligi da prodje !!....ajd sad lepo u partizan ko ilic pa ugovor na 10 godina..i bole te brige !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA