Baloteli pravi najluđi transfer karijere!

Da li će Flamengo aktivirati pravu bombu i dovesti Super Marija?

  • 2

Počeo je poslednji mesec za letnje transfere, a Mario Baloteli još nema klub, ali to bi moglo uskoro da se promeni. Kako prenosi jedan od najupućenijih ljudi za transfere u Italiji Đanluka di Marcio, agenta italijanskog napadača kontaktirali su čelnici brazilskog Flamenga.

Karijera nekada jednog od najtalentovanijih napadača Evrope je u strmoglavom padu. Razlog za to je i njegova luda glava za koju bi moglo da se kaže da se u poslednje vreme i smirila.

Epizoda u Marseju je bila poptuni fjasko i sada je popularni Super Mario na novoj raskrsnici.

Do sada zvaničnih ponuda za nekadašnjeg napdača milanskih veikana nije bilo, ali Skaj sport je javio a potom je i predsednik Flamenga i potvrdio interesovanje ovog kluba za Italijana.

SP, fudbalska reprezentacija Italije, Urugvaja, Kristijan Rodrigez, Mario Baloteli Foto: AP/Tanjug

On je dao pozitivan odgovor o igranju za nas, ali to je bio jedini kontakt koji smo imali. Zasad smo samo o tome razgovarali - rekao je predsednik brazilskog kluba Rodolf Landim.

Ako do ovog transfera dođe Flamengo će napraviti ''strašan'' napadački tandem od Interovih promašaja, koja su mnogo obećavala.

Dres popularnog brazlskog kluba nosi Gabrijel Barbosa, popularni Gabigol, koji svoj nadimak nije uspeo da opravda u Evropi, ali po povratku u domovinu ponovo rešeta mreže.

Klub je doveo još jednog igrača koji je u Evropu doveden kao veliki potencijal, a u domovinu se vratio kao promašena investicija Rome - Žerson.

Možda najpoznatiji igrač ovog kluba u ovom veku je Adrijano koji je žario i palio u dresu Intera. Mada verovatno svima u Srbiji draža je legenda kluba Dejan Rambo Petković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • objektivno

    6. avgust 2019 | 16:49

    Koga i interesuje taj indijanac vise, bolje pisite o damiru cakaru ili perici ognjenovicu vise cete komentara i citalaca imati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA