≫ 

Turci ozbiljno shvataju Partizan, već u utorak stižu u Beograd!

Gosti će, pored zvaničnog u Humskoj, odraditi i dodatni trening na stadionu Zemuna

  • 7
Foto: fkcrvenazvezda.com

Ozbiljno u Mlatijasporu shvataju predstojeći meč sa Partizanom, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, i to u toj meri da su odlučili da u Srbiju dođu dan ranije, kako bi se aklimatizovali i što bolje pripremili za utakmicu u četvrtak. Ta praksa nije neuobičajena, ali nije ni tako česta, već je samo potvrda respekta prema crno-belima.

Tako će ekspedicija sa fudbalerima, stručnim štabom i čelnicima turskog kluba već danas stići u srpsku prestonicu i to letom iz Istanbula u 15.30 časova, a biće smešteni u hotelu “Kraun Plaza”.

Pored zvaničnog treninga, koji ih očekuje u sredu na stadionu Partizana, Malatija je organizovala i dodatni trening i to danas, u večernjim časovima, a domaćin će im biti fudbalski klub Zemun.

Turski klub je takođe imao i prethodnicu, u liku jednog od direktora, kao i tehničkog osoblja, koji su u Beograd doputovali u utorak posle podne, odmah posle žreba u Nionu, kako ne bi gubili vreme putujući u Tursku.

Nešto ranije, u Beograd je stigao i Mičel Donald, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je iskoristio priliku da obiđe klub pre dolaska svojih aktuelnih saigrača.

VIDEO - Milošević: Asano igra protiv Malatije, videćemo koliko

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule Vujosevic

    6. avgust 2019 | 13:03

    Ko jos ozbiljno shvata Partizan? 😃

  • Lajanje na zvezde

    6. avgust 2019 | 14:06

    Zadnje dve sezone Zvezda je bezala na tabeli ovom mucenom partizanu po 25 bodova i vise. Sva Zvezdina moc i partizaniva nemoc. Toliko..

  • Rastko

    7. avgust 2019 | 15:55

    Turci tacno znaju gde i kod koga dolaze i TREBA da se plase kao i SVAKO ko u Beogradu misli da ce lako osvojiti bodoove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA