≫ 

Bivši igrač Partizana preuzima tim sa Kosova: Tragičar protiv Kroacije novi trener Feronikelija!

Dejan Vukićević se dogovorio sa ekipom ekipom Feronikelija, prenose albanski mediji sa Kosova

  • 51
Dejan Vukićević, FK Partizan Foto: MN Press

Bivši igrač Partizana Dejan Vukićević dogovorio se sa ekipom Feronikelija o jednogodišnjem ugovoru, koji će biti potpisan u 18 časova na stadionu ekipe iz Glogovca.

Prošlogodišnji šampion Superlige tzv. Kosova, postigao je saradnju sa crnogorskim trenerom, koji je tokom karijere igrao za Budućnost iz Podgorice, Mogren, Larnaku, Sevilju i Rekreativo,

Po završetku trenerske karijere vodio je Zetu, MNogren, Vojvodnu, Borac iz Čačka, i Dačiju iz Kišinjeva, Mladost iz Podgorice i Ventspils.

Dejan Vukićević Dejan Vukićević; Foto: MN Press

Vukićević je tokom karijere dres Partizana nosio u periodu od 1994. do 1997. godine, imao je čast da oseti strast postizanja gola na Večitom derbiju, ali je bio i tragičar jednog od najtežih poraza u istoriji Partizana, kada je protiv Kroacije promašio penal prilikom rezultata 3:0 u Zagrebu.

Da je tada postigao gol, pitanje je šta bi se desilo, jer je Partizan iz Beograda imao 1:0, ali je posle njegovog promašaja sa bele tačke sve otišlo u nepovrat po crno-bele, koji su na kraju doživeli debakl i poraz od 5:0.

Podsetimo, nedavno je Feronikeli ispao iz Evrope, pošto ih je Slovan iz Bratislave izbacio ukupnim rezultatom 4:1, a ono što je bilo najupčatljivije na tom meču bile su jake poruke navijača Slovana kojom su istakli parolu da je Kosovo Srbija, takođe i na tom meču nisu želeli da igraju srpski fudbaleri, Aleksandar Čavrić i Dejan Dražić.

Navijači Slovana Poruka navijača Slovana na meču protiv Feronikelija; Pintskrin: Instagram/mrredstarbelgrade

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • WWW

    6. avgust 2019 | 15:37

    Brat kod brata...

  • komsija

    6. avgust 2019 | 16:54

    “Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka.”

  • Pp

    6. avgust 2019 | 15:42

    Pa ko bi drugi nego njihov partizanovac...Svi znamo da su legende i čelnici Partizana javno čestitali prijem Kosova u UEFA, doveli predsednika FS Kosova Fadilja Vokrija kao svog specijalnog gosta u loži u Elbasanu na utakmici sa Skenderbegom, a onda mu pisali srceparajuće čitulje samo nekoliko dana pre smrti zabranio humanitarnu utakmicu za srpsku decu iz Gračanice. Divac im je omogućio učestvovanje na OI u Riju, Golijanin na odbojkaškim takmičenjima, Ružić, Vuletić i ostali se ponosno slikali sa Vokrijem i veličali ga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA