Kros pohvalio Jovića: Brzo se uklopio u tim, ali nema sreće s povredama

Srpski igrač još nije odigrao celu utakmicu za Madriđane

  • 3

Fudbaler Real Madrida Toni Kros ocenio je u razgovoru za Kiker šta je potrebno da bi se Real vratio na put uspeha kojim je išao nekoliko godina unazad i prokomentarisao novo pojačanje iz Ajntrahta, Luku Jovića.

Srpski igrače se posle višemesečnih spekulacija pridružio Kraljevskom klubu za 60 miliona evra, ali je već na sebi osetio pritisak dresa Reala jer se povredio, a Real tokom priprema igrao loše.

- Hoćemo da igramo konstantno dobar fudbal i da budemo konstantniji. Ako budemo igrali bolje, borićemo se za titule... Nije lako vratiti se na staro, teško je dostići tako visok nivo. Tim nam je tada bio u drugačijoj situaciji kada se on vratio u martu 2019. u poređenju sa majem prethodne godine, kada je Zidan otišao - rekao je Kros.

On tvrdi da se Jović za sada uklopio među Kraljeviće.

- Dobro se uklopio u tim, mada nije imao sreće sa povredom zbog koje nije mogao da provede mnogo minuta na terenu. Jović je opcija koja će nas učiniti jačim u onome u čemu je on najbolji: davanju golova - kaže Kros.

Nemac je pre mesec i po dana napomenuo da Ajntraht nije Real, ali da veruje kako će Jović učiniti tim jačim. Priznao je doduše da nije pomno pratio Ajntraht prethodne sezone.

VIDEO - Joveljić poručuje: Tandem sa Jovićem u Realu? Zašto da ne!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA