≫ 

Dve sporne situacije i različite odluke: Ako nad Benom nije bio penal, nije ni nad Bielom (VIDEO)

Razmak ovih situacija je bio samo dva minuta i u obe se sudija nije dvoumio - u prvoj je za Kopenhagen sudio penal, a u drugoj za Zvezdu nije

  • 22

Fudbaleri Crvene zvezde remizirali su sa Kopenhagenom u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je finiš meča protekao u dve neravnomerne sudijske odluke.

Portugalac Tijago Martins, koji je Zvezdi već delio pravdu na meču sa Suduvom prošle godine, ovog puta, čini se, nije položio ispit.

Igrači danske ekipe su bili prilično grubi u duelima sa Milanom Pavkovim u prvom poluvremenu, zbog čega je špica crveno-belih zamenio Ričmond Boaći, ali je pravu pometnju napravio tek u finišu meča.

Prvo je u 83. minutu svirao penal za Kopenhagen posle naizgled bezazlenog duela Jovančića i Biela, da bi samo koji minut kasnije, u 86. odlučno odmahnuo rukom kada je u prilici i kaznenom prostoru protivnika bio El Fardu Ben.

Ovakva odluka je uzburkala strasti i na klupi srpskog šampiona pa je Goran Negić, sekretar kluba isključen, a Ben je dobio žuti karton. Domaćim igračima je inače podeljeno pet žutih kartona, dok je Kopenhagen dobio samo jedan.

VIDEO - "Tamo daleko" se ori Marakanom: Delije transparentom poslale poruku Hrvatima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tekija

    6. avgust 2019 | 23:44

    Šteta Cigani uništi vas gad,nadam se da ćete imati korektnije suđenje.Ove i bez sreće možete proći.Imali su jedan šut na gol i nepostojeći penal.Svim normalnim Ciganima želim sreću i ulazak u LŠ.

  • Al jazeera

    6. avgust 2019 | 23:35

    Zvezda bolja realno 65-35,ali ovaj mungos portugalski je očigledno doveden da bi ubacio Dance u LŠ.Nema veze,u revanšu prolazimo,ako treba i na penale,samo da nas me pokradu,ali verujemo u Boga i našu Zvezdu Crvenu

  • S R B I J A

    6. avgust 2019 | 23:31

    Sramota sudije delegirane po zadatku i sve jasno ne zele Srbe u grupnoj fazi i stvar jasna. SPORNE SITUACIJE I DETALJE. Svi Zvezdini kartoni sem jednom da kazem prestrogi nisu ni za usmenu opomenu od 50 min. Svaki prekrsaj Zeke bio je za isključenje nakrajju taj igrac utice kod penala za njih. DAKLE GOSPODO IZ UEFE primili smo sms i svesni da je to za ono sa tribina UEFA MAFIJA potvrda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA