≫ 

Lalatović isključen u prijateljskoj utakmici, Šarac opomenuo rezerviste: Ne može tako za Vojvodinu

Voša poražena od Proletera, trener "lala" udaljen sa klupe zbog protesta

  • 2

Fudbaleri Vojvodine i novosadskog Proletera odigrali su prijateljsku utakmicu u Sportskom centru "Vujadin Boškov", gosti su odneli pobedu 1:0, a zanimljivost meča je i isključenje trenera "lala" Nenada Lalalatovića.

Iako je ovo bio sparing test, strasti nije manjkalo kod Lalatovića, koji je udaljen sa klupe zbog prigovora na jednu spornu situaciju u drugom poluvremenu.

Glavni sudija Matić je zbog burnijeg protesta trenera Vojvodine zatražio od Lalatovića da napusti klupu svog tima, pošto mu je ovaj prigovorio za nedosuđen prekršaj nad Martinkevičem u situaciji kada je fudbaler Voše bio u izglednoj prilici da postigne pogodak, piše na sajtu Vojvodine.

Samo šest minuta kasnije, Proleter je došao u vođstvo.

Posle kornera koji je izveo Novaković, do lopte je došao Lukašević i preciznim udarcem sa oko 11-12 metara uspeo da savlada golmana Toromana.

Inače, prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj borbi između dva tima, pri čemu se igra odvijala uglavnom na sredini terena. Nijedan od timova nije uspevao da stvori pravu šansu pred protivničkim golom, a Vojvodina, iako je imala blagu terensku inicijativu, pripretila je samo udarcima Gemovića i Filipovića iz daljine, kada je u oba navrata lopta otišla daleko van okvira gola.

Nenad Lalatović Foto: MN Press

Tek u 44. minutu, na levoj strani terena Vučić se izborio za jednu loptu, odigrao dupli pas sa Kokirom i potom proigrao Zukića, koji je šutirao sa desetak metara iskosa, ali je Elesin relativno lako odbranio taj udarac.

Do kraja meča, nakon gola gostiju, Voša je najbliža izjednačenju bila nakon slobodnog udarca koji je izveo Zukić, kada je lopta prošla svega nekoliko centimetara pored stative.

Imao je šta da kaže pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac na račun pojedinih igrača i njihovog zalaganja, nije bio zadovoljan onim što je video.

- Za dres Vojvodine mora mnogo više da se bori i pokaže mnogo veća želja. Određeni igrači ne pokazuju ono što treba da pokazuju na prijateljskim utakmicama i to mora biti mnogo bolje i ozbiljnije, jer ovakvi mečevi ne smeju da se gube. Na prijateljskim utakmicama se prave igrači i ovo je jedan veliki minus druge ekipe, iako nam je malo i sudija pravio problem, jer nije svirao pet-šest očiglednih faulova - rekao je Šarac.

Vojvodina naredni superligaški meč igra kao gost protiv Radnika u nedelju, a istog dana, i u isto vreme (20), Proleter dočekuje Spartak.

Posle tri kola Lalatovićev tim ima sve tri pobede (Mačva, Napredak, Rad), a Proleter nijednu (0-2-1).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA