Ova odluka sudije je razbesnela Marakanu više od penala: Oprostio čist crveni karton zemljaku!

Naturalizovani Portugalac iz Kopenhagena je morao da bude isključen, ali mu je portugalski arbitar "progledao kroz prste"

  • 39
Hose Zeka, Mirko Ivanić Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Crvena zvezda nije uspela da savlada Kopenhagen u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a tome je značajno "kumovao" portugalski sudija Tijago Martins, koji je u finišu meča svirao sumnjiv penal, koji su Danci pretvorili u gol za konačnih 1:1.

Arbitri su na kraju meča prošli paklen put do tunela, a glavnog sudiju Martinsa je na putu ka izlasku sa terena presreo i pomoćni trener Milan Kosanović, dok je Marakana grmela "UEFA mafija".

Navijači Zvezde bili su naelektrisani i besni na sudiju Martinsa, a stadion je proključao od besa kada je u finišu meča svirao penal za Dance.

Ipak, to nije bila odluka koja je najviše iziritirala navijače, ali i ljude u Zvezdi, već momenat iz prvog poluvremena, kada je sudija oprostio Hoseu Zeki čist crveni karton!

Naime, naturalizovani Portugalac je već imao žuti karton kada je pred kraj poluvremena oštro startovao na Mirku Ivaniću. Prema svim pravilima fudbalske igre to je bio čist žuti karton, ali je sudija Martins, iako je bio na svega nekoliko metara od mesta dešavanja i odlično pozicioniran, odlučio da "progleda kroz prste" svom zemljaku Zeki.

Pogledajte video te situacije:

Jasno je da je ovim potezom sudija mogao da odredi konačni tok meča, jer bi Zvezda kraj prvog i čitavo drugo poluvreme igrala sa igračem više i pitanje je da li bi Kopenhagen u toj situaciji uopšte i došao u priliku da napadne Zvezdu i dođe u priliku da im arbitar svira sumnjiv penal.

VIDEO: Pogledajte kako je Kosanović presreo sudiju ispred tunela Marakane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    7. avgust 2019 | 09:45

    Mozda je razbesnela Marakanu ali je obradovala ostatak Srbije. Cisto da, ti isti sa Marakane, vide kako se sudi zvezdanaestercu u "postenoj domacoj" ligi

  • Istina boli...

    7. avgust 2019 | 09:24

    Tako niste izveštavali kada u kokezterza ligi sviraju penale za zvezdu koji su smešniji od ovoga. A i komentator kada kaže da je protivnički igrač tražio kontakt je smešno jer isto tako je igrač zvezde mogao da izbegne kontakt ali nije.

  • Bat

    7. avgust 2019 | 09:21

    Е ова слика се говори о намери судије у ком правцу води утакмицу! Човек је на метар од ове ситуације, окренут и посматра шта се дешава, и после овог старта он је показао да је било на лопту! Не треба нам више ништа причати! Само ме интересује да ли ће УЕФА реаговати на синошња дешавања?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA