Beskičmenjak, zmija, pljunuo klub: Koščelni skinuo, bacio dres Arsenala i razbesneo navijače (VIDEO)

Loš način da se oprosti od kluba u kom je igrao skoro deceniju

  • 3
Foto: Printscreen Twitter

Novi defanzivac Bordoa Loran Koščelni vratio se u domovinu i pošto već dugo nije u formi kakvu navijači londonskog Arsenala priželjkuju, njegov odlazak im nije smetao.

Međutim, način na koji se predstavio u novom klubu je krajnje problematičan i izazvao je njihov bes jer je Koščelni po dolasku u Bordo snimljen u dresu Arsenala koji je skinuo i bacio u stranu dok je ispod imao novi dres Žirondinaca.

Ovakva promocija je zasmetala i legendama Arsenala Ijanu Rajtu i Liju Diksonu.

- Ovo boli. Ovaj nivo nepoštovanja. Trebalo bi da se stidiš načina na koji si napustio klub posle devet godina! Dobio si šta si hteo i još uvek pokušavaš da potkopavaš. Nadam se da će ti se vratiti na duže staze - poručio je Rajt Koščelnom.

Dikson je bio malo blaži kada je rekao da su Francuza loše savetovali kad je tako postupio: Jako loše predstavljanje, mora da mu je u nekom trenutku prošlo kroz glavu "ovo je loša ideja", napisao je Dikson.

Ovakva reakcija je bila očekivana pošto je 33-godišnji igrač odbio da ide sa timom na američku pripremnu turneju, a onda je nestao sa radara kluba. Zbog toga su navijači prozivali igrača da je beskičmenjak, nazivali su ga "zmijom" i drugim pogrdnim imenima.

Koliko su svi u Londonu bili rezignirani njegovim postupkom, pokazuje i poruka Arsenala koji se od svog nekadašnjeg kapitena oprostio jednom kratkom rečenicom.

- Loran Koščelni odlazi iz Arsenala i pridružuje se Bordou - napisao je klub.

VIDEO - Opsada gola Arsenala, Real šutirao i ništa se nije desilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raki

    7. avgust 2019 | 15:09

    Steta mogao je da bude veliki ovako ispadas mali sta god ti je Ars uradio

  • Ujka Zitko PFK

    7. avgust 2019 | 15:09

    Sramno!!!!! Arsenal je od njega napravio dobrog defanzivca i reprezentativca Francuske! Vratice ti se to kad tad,KARMA je cudo!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA