≫ 

Fudbaleru u faveli pištolj uperen u nogu dok je šutirao penal: Čik daj gol ako smeš! (VIDEO)

Neverovatna scena u Brazilu

  • 4
Foto: Printscreen Twitter

Koliko fudbal u favelama Brazila može da bude opasan znaju uglavnom samo oni koji tamo odrastaju i žive, a jedan od njih je i momak koji je igrao turnir u dresu ekipe "Familija 19".

On je imao zadatak da izvede poslednji penal na utakmici, ali su navijači ušli u teren i stajali u njegovoj neposrednoj blizini. Dok je čekao da se gužva oko njega raščisti, odgurnuo ga je jedan od navijača u dresu Korintijansa.

I to nije bilo sve. Da stvari postanu još bizarnije, jedan od fanatika sa njegove leve strane je izvadio pištolj i uperio ga u smeru fudbalera.

Uzalud su mu prijatelji pričali da se smiri, jer znajući da u Brazilu navijački obračuni vatrenim oružjem nisu novost, to nije bilo nimalo lak zadatak.

A nije bilo ni izvođenje penala jer je igrač u žutom dresu još i dobro šutirao, ali je lopta dokačila samo levu stativu i otišla van okvira gola na oduševljenje navijača pored terena.

VIDEO - Delije stihovima Jovana Dučića isprozivale Hrvate zbog slavljenja Oluje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA