≫ 

Kontroverzni gazda PAOK-a posetio Partizan i poželeo mu sreću protiv Turaka (FOTO)

Posetio je Humsku dan posle remija sa Ajaksom

  • 11
Foto: FK Partizan

Predsednik fudbalskog kluba PAOK Ivan Savidis posetio je Partizan i razgovarao sa generalnim direktorom kluba iz Humske Milošem Vazurom.

Savidis je Partizanu poželeo sreću pred meč sa Malatijom, a predstavnici dva bratska kluba iz Beograda i Soluna su pričali o mogućnostima za razmenu igrača, usavršavanje i poslovno-tehničkoj saradnji.

Nije isključena ni četvrta prijateljska utakmica nakon što su dve bile u Solunu, a jedna u Beogradu.

- Za nas kao klub je od izuzetne važnosti, a ujedno i velika čast što nas je posetio prvi čovek bratskog kluba iz Soluna. Prijateljstvo dva kluba je poznato od davnina i drago mi je da smo i na ovaj način nastavili da gajimo tradiciju i dobre odnose koji postoje decenijama.

Tokom današnje posete pokrenute su mnoge teme i ideje o zajedničkoj saradnji od prijateljske utakmice, saradnje u okviru mlađih kategorija, prvog tima i Savidis će i sutra biti u Beogradu gde će bodriti Partizan u utakmici sa ekipom Malatije, dok im ja lično kao i svi u Partizanu želimo pobedu nad ekipom Ajaksa u revanš utakmici koja se igra sledeće nedelje - istakao je Vazura.

PAOK je inače u utorak uveče protiv Ajaksa iz Amsterdama odigrao nerešeno 2:2 u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok Partizan za sada dobro "gura" u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Sledeći rival crno-belih u četvrtak uveče je turska Malatija, takođe u trećem kolu.

VIDEO - Delegacija Partizana pozdravila se sa čelnicima FSS-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    7. avgust 2019 | 18:21

    Citam sinoc komentare pa to je strasno!Grobari protiv Delija.Zvezda ovo,Zvezda ono,to Kopenhagen,al su vas iscepali itd.Ali Srbende sta smo mi?Sta imamo od toga?Ja sam Zvezdas i sada me briga da li ce neko napisati ma kakav si ti Zvezdas kada pises ovako:Eto ja sam zvezdas i sutra zelim da Partizan pobedi Turke ali zelum od sveg srca i za Srbiju i za nas fudbal!!!Ti fudbaleri Partizana i Zvezde su Srbi kao i svi mi i mi smo svi jedna krv!Ok prvenstva pa da se podbadamo ali ovo za Evropu pa ovo je bruka i sramota!!!

  • PAOK

    7. avgust 2019 | 19:12

    PAOK-PARTIZAN

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. avgust 2019 | 17:27

    Свашта. Ту се може пожелети срећа Доналду, да буде ок, а навијати за њофре или турке, сасвим бзв...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA